Våra resor 2023

Vill du resa på motorcykel men slippa att planera resrutter, boka färjor och boende? Känner du dig osäker på språket, vill du slippa åka ensam, vill du få tips av en kunnig reseledare och vill du få nya vänner? Då är du välkommen att hänga med oss på en SMC-resa. Klicka på rubriken så kommer du till resan. Resorna är öppna för alla SMC-medlemmar. Fler resor tillkommer under året.

Hur bokar man resor? Hur betalar man? När kommer reseinfo? Läs mer här. 

 

Nya Zeeland - Från syd till norr 27 februari 2023 - 23 mars 2023

Resan är fullbokad, välkommen att stå på väntelistan!

Tycker du att storslagen natur är den viktigaste ingrediensen i en lyckad motorcykelresa? Har du länge drömt om att få se Nya Zeeland men inte slagit till än? Nu har du chansen att göra det tillsammans med ett gäng härliga SMC:are. Nya Zeeland är ett av de mest isolerade länderna i världen. Maorifolket, de första som upptäckte ön för ca 1000 år sedan kallade den för Aoteaora, långa vita molnens land. Tack vare den sena upptäckten av ön och det låga befolkningsantalet har landet en ren och orörd miljö. Sydalperna, fjordar och glaciärer skapar ett storslaget landskap på sydön. Den norra ön karakteriseras av vulkaniskt landskap och utbredd termal aktivitet. Vägarna är som gjorda för MC-körning och slingrar sig genom fantastisk vackert landskap.
Guider: Ana och Ronny Jansson

 


Best of West USA, genom tre delstater. 6-15 april 2023

Varför inte starta upp MC-säsongen 2023 med att hänga med till USA’s västkust?! Vi kör cirka 230 mil i en härlig medeltemperatur på 24 grader genom tre delstater; Kalifornien, Arizona och Nevada. Resan börjar och slutar i Los Angeles. Upplev Vilda Västern, soliga Kaliforniens stränder, nattlivet i Las Vegas, magnifika Grand Canyon, storslagna Hooverdammen och välkända Death Valley. Resan körs under 1,5 vecka i samband med påskhelgen.
Guide: Christer Lundberg