Best of Britain 14-22 augusti

2013-12-10

....och det dom har, det har dom i England!

England är motorsportens vagga. England har de bästa pubarna. England har fantastiska MC-vägar. England har ale, lager och stout. Därför går årets nya SMC-resa just till England.

Resan till Enland kommer att vara fylld av överraskningar av det postitiva slaget. Förutom härliga dagsturer blir det inslag av mycket motor i form av besök på National MC Museum, besök i fabriken som bygger Morgan, ett härligt stopp på Ace Café och mycket, mycket mer. Boendet är planerat och bokat på mellanklasshotell, bed and breakfast och kanske en pub. Sist men inte minst blir det nog så att någon av resenärerna kommer att påstå att det ena eller andra märket är världens bästa öl, och att alla andra måsta smaka och testa! Tackar, tackar!

Resan startar i Varberg den 14 aug kl 06:15 och sedan följer 7 dagar runt södra och västra England, upp mot York och Manchester innan resan svänger mot söder igen. Dagsetapperna är mellan 20 och 25 mil (en dag kör vi 30 mil). Det blir inga längre förflyttningar till fots. 14 hojar och två ledare blir Dina följeslagare på denna resa. Vill Du ha lite kultur i form av Stonehenge, så får Du det samtidigt som allt annat. Tror Du att det blir Premier League? Tror Du att vi tar en tur till racerbanan Donington Park? I vilket fall som helst blir det ett besök på världens största samling av Formel 1 bilar. Du har aldrig sett något liknande!  Följ med och kolla…..  Återresan landar i Göteborg den 22 aug sent på kvällen.

Till sist det bästa av allt: Du får några timmar med Ride4Life utanför York. Det är en MC-skola som gör dig till en säkrare förare under ledning av erfarna instruktörer. Gratis! Otroligt! Fantastiskt!

Läs mer här: www.lennartlundh.com/smc

Välkommen!

Pris Förare: 14 700 kr

Pris Passagerare: 13 200 kr

 

Detta ingår:

  • Färjor
  • Frukost och middag på¨färjan mellan Esbjerg - Harwich, båda vägarna
  • Boende med frukost
  • Alla inträden
  • Guider

 

Läs mer om resan dag för dag

 

Mer info, kontakta:


P-G Lundgren, pglundgren@outlook.com, tel: 073-333 50 51


Lennart Lundh, lennart.lundh@telia.com, tel: 070-917 20 02

Boka din resa här

Resevillkor SMC AB

 

 

a

a


 


 


a