Sturgis Motorcycle Rally & USA:s bästa backroads 1-17 augusti

2015-10-28

Detta är en resa i samarbete med Joyrides. Välkommen till USA's äldsta bikerträff, Sturgis Bike Rally och körning på flera av Amerikas bästa motorcykelvägar. Vi kör på den fantastiska "Beartooth Highway" (nr 1) och "Million Dollar Higway/San Juan Skyway, Durango – Ouray (Hwy 50) (nr 4) r. På resan upplever du Vilda Western och besöker en rad spektakulära nationalparker på nära håll, inklusive levande Buffalos och andra vilda djur. Under Sturgis MC Rally bor vi mitt i stan med gångavstånd till de flesta attraktionerna

Boka resan här. 

Läs om resan dag för dag

Pris
Förare  46 550 kronor
Passagerare  32 990 kronor
Enkelrumstillägg  12 500 kronor (det höga tillägget beror på höga rumspriser i Sturgis under MC-träffen)

Boka resan här!

I priset ingår 

  •  Flyg t o r från valfri flygplats (Gardermoen, Arlanda, Kastrup)
  •  Hyra MC
  •  Vip-försäkring
  •  Bensin
  • Boende på hotell, del i dubbelrum 
  • En guide på MC och en guide i följebil som fraktar bagage och reserv-MC
  • T-shirt
  • 300 bilder från turen + video


I priset ingår inte: 

  • Entre till olika sevärdheter
  • Mat och dryck 

SMC resevillkor

Allmänt om resan
En 16-dagars rundresa som innehåller både Sturgis MC Rally och fantastiska "back roads" och bergslandskap. Sturgis är USA's äldsta bikerträff (etablerad 1938) och har blivit legendarisk bland motorcyklister över hela världen. Varje år vallfärdar över 500 000 mc-entusiaster från hela världen till denna "moder" till alla biker träffar. Hela veckan är ett fylld med action och roligheter idenna fantastiska miljö. Vi bor i centrum av Sturgis och deltar vi i de bästa festiviteterna!

På väg till och från Sturgis vi kör på några av USA's bästa motorcykelvägar, Silvertread Historic Byway, Million Dollar Highway/ San Juan Skyway (nr 4), Hwy 550; Durango-Ouray; där vi kör på nästan 3.400 meters höjd, Wild West run, Grand Loop Road, Beartooth HWY (nr 1), Chief Joseph Scenic Byway, BaldyPass & Cutler Hill Medicine Wheel Passage, Black Hills Run, Wildlife loop (med levande Buffalos) och Iron Mountain Road. Det är en upplevelse som inte kan beskrivas med ord - det måste upplevas.Totalt kommer vi att köra 4100 km under 12 kördagar och vi har vår Harley med under alla dagar på Sturgis Bike Rally.

På turen upplever Du spektakulära landskap och platser som tar andan ur dig: Sturgis , Denver, Colorado State Capitol, Wynkoop Brewing Company, South Park (uppkomsten till den täckande serien),Wolf Creek Pass, Historic Durango, Hot springs, Silverton, World’s highest Harley Davidson,Silvertread highway, Moab, Rocky Mountains, Arches National Park, Yellowstone, Old FaithfulGeysir, Cody, Devil’s Tower, Spearfish Canyon, Crazy Horse Memorial, Mt. Rushmore, Badlands och mycket mer. Rundresan till Sturgis och mellanvästern är helt unik och ett eldorado för dem som älskar motorcykelkörning. 

Deltagarens ansvar
- Pass - ska vara giltigt minst sex månader efter återesa till Sverige
Digital inreseansökan - måste du ansöka om och betala
- Reseförsäkring - ingår i din hemförsäkring eller ingår om du betalar med kort.
- Giltigt körkort.

Om Joyrides
För JoyRides är  social gemenskap är minst lika viktig som körningen. Målet är att fylla din ryggsäck med många positiva minnen så att du åker hem med ett stort leende på läpparna. Och med nya vänner du som du inte hade vid resans början. Joyrides är ett norsk-svenskt företag som arrangerar MC-resor i stor skala i USA och andra delar av världen.  Hemsida

Frågor? 
Kontakt Andrè S. Patay, telefon +47 970 87 000 eller e-post. 


Klicka på bilden för att göra den större!