Kurvrus i Italien, dag för dag

2017-10-30

Så här resplanen ut. Reservation för förändringar.

Torsdag
Du väljer själv lämpligt flyg till Milano och tar dig till MC-uthyrningen för uthämtning av din hoj under eftermiddagen. Sen kör vi samlat till Rapallo. De sista tio milen går på världens häftigaste (?!) motorvägssträcka ner mot Genova. En oändlig rad perfekta kurvor utan möten.  Incheckning på trevliga Hotell Giulio Cesare i Rapallo, 100 meter från stranden och 150 meter från strandpromenaden! Rapallo är en ”lagom” stor stad vid Medelhavets strand med kultur-, bad- och restaurangliv.

Fredag & lördag
Efter frukost har vi 20 - 30 minuters genomgång av teori och körteknik innan vår körning i bergen nordöst om Genova. Vid all körning kan du välja mellan att åka tillsammans med gruppen, i mindre grupper eller själv. Ruttförslag kommer att finnas för varje dag. Det finns även möjlighet till bad eller utflykt till pittoreska Portofino för den som önskar.  

Söndag
Vi lämnar Rapallo och kör till Alba i vinregionen Piemonte. Lunch på hojfiket i Cortemiglia tillsammans med bikers från olika länder. Ankomst till Hotel Savona mitt i centrala Alba på eftermiddagen. Alba är en liten charmig stad känd för vin, tryffel och persikor. 

Måndag & tisdag
Efter teori- & teknikgenomgång kör vi i bergen i Piemonte. Vid all körning kan du välja mellan att åka tillsammans med gruppen, i mindre grupper eller själv. Ruttförslag kommer att finnas för varje dag.

Onsdag
Vi tar trevliga landsvägar tillbaka till Milano för att lämna tillbaka hojarna och tar valfritt flyg hem igen framåt kvällen.

Klicka på bilderna för att få dem i större format. 

 


Till Portofino kan man åka på utflykt. 

 


Vinodlingar i Piemonte. 

 

Här i bergen göms de underbara vägarna. 

 


Höstfärgerna börjar komma i Piemonte.