Hawaiian Poi-Dog Hop 10-26/11

2015-02-01

I samarbete med DaveUsa

 

Hawaii! Ett paradis!

Varmt, exotiskt, vackert, kulturellt och kul! Ett drömresmål!
Att vi besöker 3 öar och åker båge överallt där gör resan ännu ljuvligare!
Vi kör ”island-hopping” på hoj!

Vi flyger non-stop från Arlanda till Chicago, där byter vi plan ut till L.A och övernattar. Nästa morgon drar vi ut över Stilla havet hela vägen till huvudstaden Honolulu på ön Oahu!

Oahu är den mest befolkade ön vi besöker och Honolulu är en lagom stor stad med alla moderna bekvämligheter vi är vana med, men också, liksom de andra öarna vi besöker, möjligheter till att surfa, dyka, vandra eller bara vara en ”beach-bum”!

När vi är klara med Oahu återlämnar vi våra hojar, tar inrikesflyget och ”hoppar över” till nästa ön som heter Maui. Maui är ungefär lika stor som Oahu men mycket mindre befolkad. Även här bor vi på samma bas-hotell i byn Lahaina vid havet i fyra nätter, och i lugn och ro, upptäcker hela ön tillsammans på våra nya hojar!  

Nästa hawaiianska hållplats blir The Big Island som är mera än dubbelt så stor som Oahu och Maui och ännu mindre befolkad! Här råder vagabond-livsstil! Lugnt och avslappnat! Mycket surf, strand och frilufts-folk. Ingen har bråttom! The Big Island är fenomenalt vacker!
På The Big Island finns det gott om fina hojvägar att upptäcka! Vi kör samma skiss här som på Oahu och Maui, dvs, samma bas-hotell vid havet och härliga dagsturer på hoj.  

Allt som allt, så tillbringar vi tretton nätter på de tre största hawaiianska öarna där vi kommer att bevittna och uppleva en komplett makalös naturskönhet. Utöver detta en härlig, avslappnad beach-livsstil, håll-i-gång och spännande hojåkning!  ‘Ae ia maua holo! (översätt: Let’s Ride på hawaiianska!)

Läs mer om resan dag för dag

I priset ingår:

 • Flyg Arlanda - Chicago
  Chicago - Los Angeles
  Los Angeles - Honolulu
  Honolulu - Maui
  Maui - Big Island
  Tur och Retur
 • Hyra av MC, inkl. försäkring
 • Boende i dubbelrum på fina hotell
 • Transfer
 • Guidning

 

Pris Förare: 54 900 SEK

Pris Passagerare: 45 900 SEK

( Med reservation för ändrad valutakurs)

 

Resevillkor DaveUsa

Boka din resa här

Har du några frågor, kontakta SMC:s kansli 0243-66970 eller maila till info@svmc.se

 

 


 

a

a