Fjällsafari i Vemdalen 27–30/5-inställd-

2010-01-13

En resa för både twin och stånkor, rutten går med så mycket grusväg som möjligt, framkomligt för GS och stora Adventure cyklar. Grusvana är önskvärd. Vi träffas på torsdag förmiddag på Värmlandsporten i Stöllet. Det finns möjlighet att parkera bil och släp för dom som behöver. Det finns bra och billigt boende för dom som anländer onsdagkväll. På torsdag åker vi från Stöllet på grusvägar norrut mot dagens etappmål Idre. I Idre bor vi på gästgiveri eller i stugby. På kvällen träffas vi för bildvisning och film från Dakarrallyt 2009. Fredag morgon avfärd mot Vemdalen där vi passerar Sånfjällets nationalpark. Dom som vill får prova på att köra till toppen på Vemdalsskalet. På kvällen bor vi på Vemdalens gästgiveri. Lördag morgon åker vi söderut igen efter lite sightseeing runt fjällen Vemdalen/Björnrike. Lördagkväll bor vi i Sälen. Boende ej klart. Söndag morgon avfärd mot Stöllet där vi käkar lunch och  avslutar vår resa.

Inställd pga för mycket smö och is!

En resa för både twin och stånkor, rutten går med så mycket grusväg som möjligt, framkomligt för GS och stora Adventure cyklar. Grusvana är önskvärd.

Vi träffas på torsdag förmiddag på Värmlandsporten i Stöllet. Det finns möjlighet att parkera bil och släp för dom som behöver. Det finns bra och billigt boende för dom som anländer onsdagkväll.

På torsdag åker vi från Stöllet på grusvägar norrut mot dagens etappmål Idre.
I Idre bor vi på gästgiveri eller stugby. På kvällen träffas vi för bildvisning och film från Dakarrallyt 2009.

Fredag morgon avfärd mot Vemdalen där vi passerar Sånfjällets nationalpark. Dom som vill får prova på att köra till toppen på Vemdalsskalet. På kvällen bor vi på Vemdalens gästgiveri.

Lördag morgon åker vi söderut igen efter lite sightseeing runt fjällen Vemdalen/Björnrike.
Lördagkväll bor vi i Sälen. Boende ej klart.

Söndag morgon avfärd mot Stöllet  Värmlandsporten där vi käkar lunch och  avslutar vår resa.


Pris Förare 4 800 kronor

Detta ingår
4 dagars fantastiskt grusåka.
Boende 3 nätter
3 frukost och 4 lunch.

För mer info kontakta SMC. 0243-82325

Länk till allmänna resevillkor