Reseprogram dag för dag

2013-09-27

Dag 1: Avresa Arlanda - Ankomst Los Angeles

Alla deltagare träffas vid incheckningen på  Arlanda.

Obs ! : Kom till flygplatsen minst 3 timmar före avresa!

Flygningen till USA tar ca 15 timmar. Planen är bekväma och har ett stort utbud av mat, dryck och underhållning.

Ankomst Los Angeles

Efter ankomsten till flygplatsen i Los Angeles och när du hämtat ditt bagage möts du av en av våra glada guider i ankomstområdet. Vi åker tillsammans till hotellet som ligger centralt nära staden. När alla har checkat in och gjort sig hemmastadda i sina rum samlas vi för ett välkomstmöte och lite förfriskningar. En introduktion av alla deltagare och guider, samt information om vad som kommer att hända under din vistelse i Los Angeles. Vi har en genomgång med praktisk information och förberedelser vid hämtning av motorcyklar/bilar.

Obs! : Ta med en kopia av ditt kreditkort och körkort (båda sidor).

Under kvällen kommer vi att lära känna varandra. Vi träffas och äter middag tillsammans i sann amerikansk stil. De som inte är för trötta efter den långa resan kan gå till en lokal bar i närheten av hotellet.

Dag 2:  Santa Monica Pier – Venice Beach – Sunset Bulevard

Vi äter gemensam frukost på en amerikanskt diner. De som har varit i USA tidigare vet att det är stor skillnad mellan en amerikansk och skandinavisk frukost. Efter att vi är mätta och belåtna kör vi ner till Santa Monica Pier, slutdestination av det ursprungliga Route 66. Denna dag får du uppleva LA från sin bästa sida: den berömda Santa Monica Beach / Pier, som du säkert har sett i många serier / filmer (t.ex. Bay Watch, Pacific Blue, Fart, Beverly Hills Cop, Oceans River, Rocky III, etc.). Sen går vi till Venice Beach, en sällsynt och färgstark upplevelse. Här finns artister, gatumusikanter, hippies, kroppsbyggare (utomhus gym), rulleskridskoåkare, skateboardåkare, etc. som gärna visar upp sig. Dessutom finns det många gatuförsäljare och butiker som säljer roliga och märkliga saker. Venice är allt annat än tråkigt!
PÅ eftermiddagen åker vi till Hollywood Boulevard och "Walk of fame".Trottoarerna har över 2.500 bronsstjärnor av kända konstnärer, filmstjärnor osv. Du kommer att uppleva ‘Pulsen’ från Hollywood Boulevard om natten och du kan se den berömda Hollywood-skylten. Vi besöker också Mann’s Chinese Theathre, den historiska teatern där många klassiska filmer haft sina världspremiärer och har flera personliga hälsningar från de största filmstjärnor i entrén.

Obs! Kom ihåg att ta på dig bekväma skor och ta med badkläder! Vi kommer att gå ganska långt denna dag. Bara från Santa Monica till Venice Beach är det en 4 km lång färgsprakande sträcka. Det finns möjlighet för de som önskar att både sola och bada på stranden.

Dag 3:  Los Angeles – San Diego                                           

212 km, ca: 2,5 tim effektiv körning (körsträcka dag 1)
Idag startar vi vårt Coast-to-Coast äventyr!
Vi samlas utanför hotellet för gemensam transport till Eagle Rider där vi hämtar ut cyklarna - årets modeller av Harley Davidson. Cykeln du har bokat för resan står redo och väntar på dig, och alla nödvändiga försäkringar ingår.

Obs! Kontrollera cykeln ordentligt för eventuella repor, skador, samt att det finns olja och bränsle i tanken - innan körning.

När alla är redo på cyklarna startar vår 640 mil långa resa. Los Angeles försvinner bakom oss när vi kör söderut på ett unikt äventyr fyllt av historia, och andra roligheter! Nu blir det lite stads-, highway och fantastisk körning längs den legendariska Pacific Highway 1 mot San Diego.
Vi tar det lugnt till en början så att alla får vänja sig vid körförhållandena och temperaturen. Vårt första stopp blir redan efter ca: 30 min i Long Beach där vi äter en tidig lunch och gör extra säkerhetskontroll av cyklar, utrustning och förare innan turen börjar på riktigt.
Efter ankomsten i San Diego och vi har checkat in på hotellet tillbringar vi resten av dagen med att utforska allt roligt som staden har att erbjuda: USS Midway, Maritime Museum, Little Italy, Old Town och Coronara Bridge.
Dagens sevärdheter:  Pacific Hwy 1, Long Beach, San Diego, Coronara Bridge, Old Town.

Dag 4:  San Diego – Gila Bend                                                           

459 km, ca: 6 tim effektiv körning (Körsträcka dag 2)
Vi lämnar det vackra och roliga San Diego för att köra på de fantastiska motorcykel vägarna: Historic Route 94 och 98, samt Old Hwy 80.
Vägarna slingrar och sträcker sig genom spektakulära landskap. Njut och ha kameran redo! Vi kommer mestadels att tillbringa dagen med att köra längs gränsen mot Mexiko som är välbevakad av US Border Patrol. Vi äter lunch i Calexico innan vi fortsätter vidare till Yuma och Historic district.
Efter ett stopp i Yuma, kör vi raka vägen mot den lilla staden Gila Bend som ligger vid infarten till Sonoran Desert National Monument. Staden är uppkallad efter den 90-graders böj som Gila River gör genom staden. Gila Bend har en rolig välkomstskylt, många märkliga skulpturer och  the Space Age Lodge. Bandet Los Lobos skrev låten "The road to Gila Bend" (2006).
Dagens sevärdheter:  Historic Hwy 94/98, Old Hwy 80, Calexico, Mexico’s gräns ochYuma.

Dag 5:  Gila Bend – Tombstone                                                       

390 km, ca: 5 tim effektiv körning (Körsträcka dag 3)
Dagen börjar med körning genom Sonoran Desert National Monument, ett reservat med oberört ökenklimat och djurpopulationer. Här kommer du att få se "Organ Pipe" kaktusar, ödlor och andra säregna djurarter. Vårt första stopp för dagen är Ajo, där vi också stannar vid Organ Pipe Cactus National Monument.
Vi fortsätter att köra på roliga vägar genom ökenlandskap, tills vi kommer till Tucson där vi äter lunch. Efteråt kör vi raka vägen till legendariska Tombstone - där ska vi övernatta. Staden kallas även för "The Town Too Tough to Die". Tombstone är en av de äldsta gruvstäderna i USA (silver), och hemvist för den mest berömda revolver-duellen i "Vilda Västern" - "gun fight'en" OK Coral med (Wyatt) Earp bröderna och Doc Holiday mot Clanton och McLaury bröderna. Vi följer i Wyatt Earp's fotspår, iklär oss cowboy-rollen och tar en drink på Big Nose Kates Saloon.
Dagens sevärdheter:  Sonoran Desert, Ajo, Organ Pipe Cactus, Tucson, Tombstone, O.K. Corral

Dag 6:  Tombstone – El Paso                                                           

443 km, ca: 6 tim effektiv körning (Körsträcka dag 4)
Vi tar av oss cowboyhattarna, sätter på hjälmarna och fortsätter resan på våra järnhästar ut ur Tombstone. Vi börjar dagen med att köra till en annan liten gruvstad: Bisbee. Efteråt fortsätter resan vidare till Douglas och kör hela dagen på roliga backroads längs gränsen mot Mexiko innan vi kör in i Texas till El Paso där vi kommer att övernatta.
I gränsstaden El Paso är vi helt vid gränsen till Mexiko. Gränsövergången mellan El Paso och Ciudad Juarez korsas av så många som 23 miljoner människor varje år. Vi rekommenderar att ta Wyler Aerial Tramway till toppen av berget och njuta av utsikten över El Paso och Ciudad Juarez (staden Ciudad Juarez är uppkallad efter Zapotec-indianen Benito Pablo Juárez).
Dagens sevärdheter: Willcox, Lordsburg, Deming, Las Cruces, El Paso, Wyler Aerial Tramway

Dag 7:  El Paso – Carlsbad – Pesos                              

403 km, ca: 5 tim effektiv körning (Körsträcka dag 5)
Denna dag kommer vi att köra i två stater. Vi förflyttar oss ut ur "prärien" och kör Old Hwy 62 till Guadalupe Mountains National Park innan vi korsar gränsen till New Mexico och vidare till Carlsbad Caverns, en underjordisk skatt av spektakulära naturupplevelser i hela 117 grottor. Efter att ha absorberat den majestätiska och vackra "Show Cave" (Big room), kör vi till Carlsbad, där vi äter lunch vid vackra Pecos River. När vi justerat blodsockert fortsätter vi till Pecos, som är hemvist till "den första rodeo'n" i världen (4 juli 1883). Här ska vi bo och äta en ordentligt cowboy middag. På kvällen går vi på Rodeo om det arrangeras.
Dagens sevärdheter:  Guadalupe Mountains National Park, Carlsbad Caverns, Carlsbad, Pecos

Dag 8:  Pecos – Del Rio                                                       

387 km, ca: 5 tim effektiv körning (Körsträcka dag 6)
Vi fortsätter vår resa över "prärien". Vårt första stopp är Fort Stockton, där stannar vi för lite förfriskningar. Sedan fortsätter vi präriekörning tills vi kommer in på Old Hwy 90 som tar oss till Seminole Canyon State Park. Seminole Canyon har bebotts av människor i över 9000 år och består av majestätiska och vackra förhistoriska indiska klippformationer, en unik upplevelse. Se till att ha kameran redo! Vi spenderar lite tid och äter en lång lunch i detta fascinerande område. Vår sista etapp för dagen går igenom den lilla staden Comstock. Vi korsar Amistad Reservoir innan vi kommer till Del Rio där vi kommer att övernatta. På kvällen gör vi ett besök på den lokala vingården "Val Verde Winery" där vi provsmakar lokala specialiteter.
Dagens sevärdheter: Old Hwy 90, Seminole Canyon Park, Comstock, Del Rio, Val Verde winery

Dag 9:   Del Rio - San Antonio

247 km, ca: 3 tim effektiv körning (Körsträcka dag 7)
Ännu en dag präriekörning på Old Hwy 90. Vi kör igenom Uavelde och Hondo innan vi kommer till San Antonio. Där ska vi givetvis besökta The Alamo och se platsen där 189 dog under en 13 dagar lång kamp där Texas kämpade för sin självständighet. Det är en imponerande skildring av en av de mest anmärkningsvärda händelserna i amerikansk historia. I den fallfärdiga missionskyrkan Alamo undertecknade 185 enastående män ett högtidligt förbund: De skulle stå emot en armé på 7000 män och ge sina liv för frihetens sak, bl.a Davy Crockett, Jim Bowie och Travis. Historien har bl.a blivit berättad av den berömda skådespelaren och regissören John Wayne, som själv producerade, regisserade och hade huvudrollen i filmen "The Alamo".
Vi gör en visit på Buckhorn Saloon & Texas Ranger Museum. På kvällen besöker vi stadens berömda gågata "The River Walk" där vi äter middag och njuter av atmosfären och har en trevlig kväll tillsammans.
Dagens sevärdheter: Old Hwy 90, San Antonio, Alamo, Buckhorn Saloon, River walk.

Dag 10:  San Antonio – Galveston

440 km, ca: 6 tim effektiv körning (Körsträcka dag 8)
Vi fortsätter på "järnhästarna" och flyttar oss söderut mot kusten. Vi kör igenom Calaveras Lake Park till Floresville innan vi kör vidare på roliga vägar till Cuero. Vi tar oss vidare till Victoria där vi tar en paus och äter lunch. Nästa stopp är Lake Texana State Park, och Bay City innan vi påbörjar på den sista sträckan mot kuststaden Galveston.
Framme i Galveston besöker vi Lone Star Flight Museum och det gamla segelfartyget Elissa 1877. Vi äter middag på Paradise Pier och njuter av den vackra utsikten och havsluften.
Dagens sevärdheter:  Lake Texana, Galveston, Lone Star Flight Museum, Elissa och Paradise Pier.

Dag 11:  Galveston – Lafayette

385 km, ca: 5 tim effektiv körning (Körsträcka dag 9)
Denna dag börjar vi vår "Kust-körning" vi kör in i det som kallas "The Deep South". Landskapet förändras markant, från öken och prärie, till fukt och träsk, ibland bryter sig jordbruk ut av landskapet. Vi börjar med att köra genom det vackra Galveston Bay och Bolivar Peninsula innan vi kommer till Port Arthur (som är en del av "Golden Triangle" tillsammans med Beaumont och Orange). Resten av dagen består huvudsaklingen av fantastiskt kustkörning. Vi svänger av på Gulf Beach Hwy och njuter av havsbrisen medan vi cruisar vidare längs Stilla havet. Vi äter lunch mitt i havsgapet innan vi fortsätter vår kustresa mot Lafayette. Vi övernattar i Lafayette, kärnan i "Cajun" kulturen i Louisiana/USA som också är Creole inspirerad. Det kommer definitivt att bli en "hot" middag och kväll.
Dagens sevärdheter: Galveston Bay, Bolivar Peninsula, Port Arthur, Gulf Beach Hwy, Lafayette.

Dag 12:  Lafayette – New Orleans                  

246 km, ca: 3 tim effektiv körning (Körsträcka dag 10)
Vi svänger tillbaka in på Old Hwy 90 och roliga motorcykelvägar.Vårt första stopp är Morgan City där vi njuter av utsikten och lite förfriskningar. Efteråt kör vi i samlad trupp in till New Orleans och checkar in på hotellet som ligger i French Quarter. När alla har kommit sig tillrätta på sina rum träffas vi för en gemensam lunch på Bourbon Street  på äkta New Orleans Jazz-manér.Vi är nu på en av de mest spännande och roligaste städerna i USA. Njut!
Dagens sevärdheter: Old Hwy 90, Morgan city, New Orleans, French Quarter, Bourbon Str.

Dag 13:   New Orléans    

(Upplevelser och en kul dag!)
Dagen är avsatt till att uppleva det fantastiska New Orleans! Vi ses efter frukost och får en guidad tur runt staden. Efter lunch tar vi en tur med hjulångaren Natchez på Mississippi innan vi tillsammans tar bussen tillbaka till hotellet. På kvällen samlas vi återigen på Bourbon Street för gemensam middag och mer underhållning på en mängd olika blues och jazzklubbar. Det ett enormt tryck och myllrande liv -  en helt unik atmosfär på Bourbon Street. Vi rekommenderar att ta en titt in på "The House of the Rising Sun".
New Orleans är en av världens mest fascinerande städer. Den har en unik blandning av historia från Europa, Karibien, Afrika och andra världsdelar/länder. Det är en fantastisk mosaik med en blandning av kultur, mat och musik. Här är det ett överfullt fat "gumbo", långa nätter av jazz och blues klubbar, historiska kvarter och uppslukande festivaler under året.
Du kommer att uppleva en av USA:s mest kulturrika och historiska städer. (För allmän information om New Orleans kolla www.neworleansonline.com som kan ge dig en introduktion av allt som New Orleans har att erbjuda. Som officiell turistguide till New Orleans är denna sida full med råd och vägledning om hur du får ut det mesta av ditt besök i New Orleans. Beställ en gratis version av "New Orleans city guide book" för att få mer information om saker att göra och uppleva.)
Dagens sevärdheter: New Orleans, hjulångare på Mississippi, Bourbon Street, The House of The Rising Sun och otaliga Jazzklubbar.

Dag 14:  New Orléans – Fort Walton Beach                     

431 km, ca: 6 tim effektiv körning (Körsträcka dag 11)
Vi säger adjö till New Orleans och kör längs kusten och Mexikanska golfen, genom delstaterna Louisiana, Mississippi, Alabama och i Florida. Vi kör dels genom hamnar, broar och träskmark (Bay St Louis, Gulfport, Biloxi, Moss Point). Vi äter lunch i Mobile, Alabama den nionde största hamnen i USA och den enda i staten. Mobile är också ett rikt kulturcentrum, känd för den äldsta organiserade Carnival-festivalen i USA, med anor som sträcker sig tillbaka till 1800-talet. Efter att vi har ätit lunch kör vi ner till hamnen för att se slagskeppet USS Alabama.
Vi kör ner till Gulf Shores, därmed avslutas dagens etapp med vacker kustkörning på Fort Walton Beach där vi checkar in på hotellet som ligger direkt på stranden. Varför inte avsluta dagen med ett dopp i Mexikanska golfen?
Dagens sevärdheter:  Mexikanska golfen, Mobile, USS Alabama, Forth Walton Beach

Dag 15:  Fort Walton Beach - Tallahassee

329 km, ca: 5 tim effektiv körning (Körsträcka dag 12)
Denna dag bär det iväg på en fantastisk kustkörning. Vi börjar dagen i vackra Santa Rosa Beach, fortsätter till Panama City Beach och Cape San Blas där vi äter lunch. Staden är känd för sina vackra stränder, kristallklara vatten och lugna atmosfär. Här äter vi lunch i en underbar miljö med utsikt över golfen, och kanske ser vi några delfiner simma förbi.
När vi är färdiga med att njuta på "Cape" fortsätter vi genom Tate's Hell State Forest och Apalachinola National Forest. Nästa stopp är Tallahassee - Floridas huvudstad , där kommer vi att övernatta (Tallahassee är ett indiskt ord för "gamla staden"). Staden har bl.a det största och mest kraftfulla forskningslaboratorium för magneter i världen. Innan vi äter middag besöker vi "Antique Car Museum" som har en av de bästa och mest unika samlingarna av veteranbilar i USA.
Dagens sevärdheter: Santa Rosa beach, Panama City Beach, Cape San Blas, Antique Car museum

Dag 16:  Tallahassee – Daytona «Biker» Beach    

406 km,  ca: 6 tim effektiv körning (Körsträcka dag 13)
Detta blir en dag med körning på roliga "backroads" tvärs över Florida. Vi kör hela vägen till Atlantkusten och svänger in på den legendariska kustmotorvägen A1A. Innan vi kör till Daytona "Biker" Beach kör vi den berömda "Ormond Scenic Loop & Trail". Vilket är ca: 50 km dubbel loop av vägar som korsar några av de vackraste och varierande landskapen i nordöstra Florida. "The Loop" är inte som andra turer, det är frihet, solsken, öppna vägar och eleganta kurvor En dröm för motorcykelentusiaster! Denna behagliga körsträcka är ett måste för den som gillar öppna landsvägar och Floridas naturliga skönhet. Vi tar en förfriskning på en lokal biker- (strand) bar innan resan går vidare söderut till Daytona Beach.
Daytona Beach är känd för Daytona International Speedway (där biltävlingen Daytona 500 NASCAR hålls varje år) och det årliga Daytona Bike Week, världens största motorcykelträff med över 500.000 deltagare. Hela veckan är det full-action på Destination Daytona, Iron Horse och Main street. Därför har Daytona Beach idag en "bikerby" och många motorcyklister som är permanent bosatta och företag i samband med BikeWeek. Vi övernattar och besöker några av de många trevliga motorcykelbarer under kvällen.
Dagens sevärdheter:  Back Roads, Coastal Hwy A1A, Ormond Scenic Loop, Daytona Beach

Dag 17:  Daytona Beach – West Palm Beach  

417 km, ca: 6 tim effektiv körning (Körsträcka dag 14)
Vi lämnar Daytona "Biker" Beach och börjar vårt Florida äventyr. Som en trevlig start på dagen kör vi tillbaka på den legendariska kustmotorvägen A1A. Det är en spektakulär körsträcka längs havet som du nästan kan röra vid, så nära vi kör. Första stopp Cape Canaveral där vi besöker det berömda "Kennedy Space Center" som har spelat en viktig roll inom vår tids rymdforskning. Sedan kör vi till Melbourne för ett stopp på  "Leaning Tower of Pizza" (lunch). Vi fortsätter med hisnande kustkörning ner till Forth Pierce där vi stannar för att njuta av den spektakulära utsikten.
Vi avslutar dagen med att köra till Lake Okeechobee som är den största insjön i Florida och den sjunde största i USA. Den är exceptionell med tanke på dess storlek, endast 3 m djup i genomsnitt. Det blir är en fin körsträcka längs denna vackra sjö innan vi sätter kurs mot kusten, stränderna och badbyn West Palm Beach som är känd för sina fantastiska stränder. Här ska vi njuta av strandlivet och övernatta.
Dagens sevärdheter: Hwy A1A, Cape Canaveral, Fort Pierce, Lake Okeechobee, West Palm Beach

Dag 18:  West Palm Beach – Everglades - Naples     

(305 km, ca: 4,5 tim effektiv körning (Körsträcka dag 15)
Vi fortsätter vår resa på den vackra Coastal highway A1A till en annan känd semester- och badresort,  Fort Lauderdale, Amerikas svar på Venedig (massa marinor och båtar), en gedigen party- och semesterstad. Vi tar en paus och andas ut på de vackra stränderna innan vi fortsätter till South Beach i Miami, hem till många film och tv-serier (bl.a. CSI Miami och Miami Vice). Här kopplar vi av med förfriskningar och studerar folkmyllret.
Vi tar av på en annan populär vägsträcka, Tamiami Trail som kommer att ta oss genom Everglades där vi kommer att möta alligatorer, krokodiler och ormar! Everglades är en nationalpark och ett världsarv som inrättades den 6 December 1947 och är 6104 km². Nationalparken omfattar ca. 20% av den ursprungliga våtmarken. Everglades kom in på UNESCO: s lista över världsarv den 24 oktober 1979. Området har många sällsynta växter och djur. Det är speciellt känt för sina alligatorer, och vi kommer att möta några av dem. Vi stannar för att åka airboat ut i Everglades för att studera alligatorer och djurlivet på nära håll. När vi är tillbaka på land är det möjligt att beställa äkta alligatorkött på den lokala restaurangen där vi kommer att äta lunch.
Vi fortsätter längs Tamiami Trail genom Everglades, som bjuder på en spektakulär körning i enastående landskap. Dessutom kan vi se alligatorer liggandes utmed vägkanten. Obs! Du får inte under några omständigheter stanna för en oorganiserad kisspaus i detta område! = Stor fara! Vi kör hela vägen till Naples som är vårt sista stopp för dagen. Här besöker vi det lokala äventyrcentret och äter middag på en av Amerikas mest kända restaurangkedjor.
Dagens sevärdheter: Fort Lauderdale, South Beach Miami, Tamiami Trail, Everglades, Naples

Dag 19:  Naples – St Petersburg - Orlando

416 km, ca: 6 tim effektiv körning (Körsträcka dag 16)
Välkommen till en dag med fantastisk körning på Floridas västkust. Vi börjar dagen med att köra till Fort Meyers, (The City of Palms) och fortsätter vidare till Muscle car musem, där du kan se otaliga klassiska "muscle cars" som har satt sina spår i bilens historia. Vi åker till St. Petersburg som har en unik och spektakulär entré med stora broar och fantastisk utsikt. Vi äter lunch i hamnen, njuter av atmosfären och utsikten.
Vi närmar oss slutet av vårt Florida äventyr, detta är vår sista dag i Utah. Vi rör oss inåt landet, kör på småvägar - roliga och fantastiska motorcykelvägar , hela vägen till Orlando, där vi återlämnar hojarna på EagleRider. Vi checkar in på hotellet på International Drive, vilket är  i centrum av alla kvällsaktiviteter, inom räckhåll för alla attraktioner. Vi äter en gemensam middag i sann amerikansk stil på BBKING s Blues Club. Njut!
Dagens sevärdheter: Muscle car museum, St. Petersburg, Backroads, International Drive

Dag 20:   Universal Studios & Sea World                                                             

Upplevelser och roligheter!
Vi samlas utanför hotellet och kör till Universal Studios. Här finns det många spännande och roliga upplevelser. Alla går som de önskar och det är lätt att hitta i området. Vi rekommenderar att börja med Studio Touren. Det ger dig en snabb introduktion till Universals historia och hur flera kända filmer har gjorts (under dagen kan det bli långa köer och väntetider på Studio Touren). Andra aktiviteter som vi rekommenderar är Transformers, King Kong 3D, Terminator, Jurassic Park, Waterworld och The Simpsons.

Obs! Entré till alla attraktioner ingår i biljetten. För att slippa stå i långa köer rekommenderar vi att ni köper "Fast Pass"

De som inte vill åka till Universal kan ta en tur till Sea World som är den största marina temaparken i världen och en av de största parkerna i USA. Här kan du se späckhuggare, delfiner och andra havslevande varelser. Du bjudspå spektakulär show!  Du kanske minns "Free Willy"-filmerna? Willy kom från Sea World. Andra attraktioner på Sea World är bl.a Atlantis, Shark Encounter och Turtle Trek.
Disney World är ytterligare ett alternativ som består av fyra olika temaparker, Magic Kingdom, Epcot, Disney Studios och Disney Animal Center. Mest känd är kanske Magic Kingdom som fångar magin i otaliga äventyr med spännande underhållning, klassiska attraktioner, backstageturer och berömda Disneyfigurer.
På kvällen samlas vi för att ta ett gruppfoto och äta en sista gemensam middag på International Drive.
Dagens sevärdheter:  Universal Studios, Sea World, Disney, International drive,  avskedsmiddag

Dag 21:  Hemresa Orlando - Arlanda

Vi säger adjö till vårt fantastiska Easy Rider Coast-to-Coast äventyr, alla upplevelser och reser hem.
Gemensam avresa i buss till flygplatsen.

a

a