Wild West – Drömresan 29 juni-16 juli

2015-10-28

Drömresan är ett samarbete med Joyrides. Nästan alla har växt upp med en dröm om Vilda Västern. Dess vilda vidsträckta otämjda natur, karga öknar, ödsliga vägar, pulserande städer och mängder av sevärdheter vill de flesta uppleva. Denna resa innehåller de bästa höjdpunkterna i Vilda Västern. Resan är 440 mil och går på bland annat Pacific Highway 1 och Route 66, San Diego, Oak Creek Canyon, Sedona, Grand Canyon, Monument Valley, Lake Powell, Utahs nationalparker, Bryce Canyon, Zion, Las Vegas, Death Valley, Yosemite, San Francisco, Los Angeles och Hollywood. Detta är helt enkelt drömresan!

Läs om resan dag för dag. 

Pris
Förare 41 990 kronor
Passagerare 28 500 kronor
Enkelrumstillägg 8 500 kronor 
(Med reservation för prisförändringar på grund av valutakurs, transportkostnader och liknande.) 

SMC resevillkor 

Boka din resa här! 

I priset ingår
Flyg t o r från valfri flygplats (Gardermoen, Arlanda, Kastrup)
17 dagars resa med guide
14 dagar hyra MC
Vip-försäkring
Bensin
Boende på hotell, del i dubbelrum 
Följebil som fraktar bagage och reserv-MC

I priset ingår inte:
Entre till olika sevärdheter
Mat och dryck 

Om Wild West Drömresan
Resan är ett oförglömligt äventyr genom de bästa destinationerna i California, Arizona, Nevada och Utah. Du kommer att uppleva spänningen i att köra några av de bästa vägarna i Nord-Amerika, kombinerat med att njuta några av de mest ikoniska städer och spektakulära landskap USAs nationalparker har att erbjuda. Wild West - Drömresan tar dig til ensamma öknar, pulserande städer, djupa dalar och höga berg. Du kryssar över Golden Gate-bron på väg till roliga San Francisco, körar på Route 66 - The Mother Road, tillbringar en hel dag i Grand Canyon och Monument Valley, kännar spänningen i "Sin City" Las Vegas, skönheten i Yosemite nationalpark och berikar din motorcykelsjäl med att cruisa längs Pacific Coast Highway 1 genom Big Sur. Wild West - Drömresan är över 4.000 km av ren motorcykel lycka som du inte vill missa.

Deltagarens ansvar
- Pass - ska vara giltigt minst sex månader efter återesa till Sverige
Digital inreseansökan - måste du ansöka om och betala
- Reseförsäkring - ingår i din hemförsäkring eller ingår om du betalar med kort.
- Giltigt körkort.

Om Joyrides
För JoyRides är  social gemenskap är minst lika viktig som körningen. Målet är att fylla din ryggsäck med många positiva minnen så att du åker hem med ett stort leende på läpparna. Och med nya vänner du som du inte hade vid resans början. Joyrides är ett norsk-svenskt företag som arrangerar MC-resor i stor skala i USA och andra delar av världen. Hemsida

Frågor? 
Kontakt Andrè S. Patay, telefon +47 970 87 000 eller e-post. 
Så här ser kartan ut för Wild West Drömresan. Klicka på bilden för större format.