Route 66 & Chicago Blues Festival 11-30/6, JoyRides

2014-11-04

I samarbete med JoyRides


Upplev legendariska Route 66 och Värdens Största Blues Festival!
19 dagar - ca 4.200 km - 11 kördagar

Reseprogrammet beskriver de viktigaste attraktionerna under denna 19-dagars resa på den världsberömda, gamla, ärevördiga och historiska US Route 66, även känd som "The Mother Road".
Route 66 har genom historien varit väg för emmigranter, drömmare, desperados och en hel generation semesterfirare som utforskade vägen till väst. 1950 var Route 66: s glansår - då körde tusentals bilar "bumper-to-bumper" efter varandra för att uppleva den västra utvandringrutten. Hotell, motell och det "nya Amerika" växte upp överallt.

Många av Route 66’s ursprungliga vägar, restauranger, bensinstationer och nostalgiska landmärken har bevarats precis som de var på 50-talet. Därför är den berömda och nostalgiska Route 66 rena himmelriket för motorcykelkörning.

 

Denna Route 66 resan från Chicago till LA i juni inkluderar Chicago Blues Festival, världens största!
Så om du vill ha lite extra roligt och vara med om denna speciella musikupplevelse är detta resan för dig. Under Chicago Blues Festival forändras hela stan till en musikfestival utomhus med yrande liv och feststämda människor.

Specialister på Route 66

Vi är specialister på Route 66! För dig innebär det att vi kör det mesta av den ursprungliga rutten och som har det mest kompletta turprogrammet på Historic Route 66. Under vår 19-dagarsresa kommer du att hinna uppleva hjärtat av USA och ta pulsen på denna stora kontinent, både genom att titta tillbaka i historien och uppleva USA av idag på nära håll. Vi kör över 400 mil, passerar tre tidszoner och nio Amerikanska delstater. Dessutom kommer du att uppleva Los Angeles, Las Vegas (två nätter), Grand Canyon, Santa Fe (två nätter), Chicago (fira nätter), Harley Davidson Museum och Harley fabriken i Milwaukee. 

Vi på Joyride menar att fina upplevelser och social gemenskap är minst lika viktigt som själva körningen. Vårt mål är att fylla din ryggsäck med mesta möjliga positiva minnen så du reser hem med ett stort leende på läpparna.
Och med nya vänner du inte hade innan du påbörjade resan.

 

OBS: Tänk på att du behöver ett "elektroniskt pass" (som kan skannas) och inresetillstånd i USA. Detta måste du själv ansöka om i god tid.

Du ansöker enkelt elektronisk inresetillstånd i USA genom att klicka här https://esta.cbp.dhs.gov/esta/

 

Läs mer om resan dag för dag

 

Pris Förare 43 990 SEK

Pris Passagerare 29 500 SEK

Enkelrum  7 500 SEK

 

Tillägg som bokas via mail:

 • Helikoptertur i Grand Canyon 1 535 SEK
 • Attraktionspaket 950 SEK ( Harley Davidson museum, Jesse James Caverns, Route 66 museum, Acoma Sky City, Petrified Forest & Painted Desert, entré till Grand Canyon, Calico Ghost Town, Santa Rosa car museum)

maila: Info@svmc.se

 

Detta ingår i Priset:

 •     Flyg T/R Arlanda/Køpenhamn/Gardermoen/Vaanta
 •     Hyra av motorcykel
 •     VIP försäkring
 •     Bensin
 •     Boende i dubbelrum
 •     Reseledare på motorcykel
 •     Följebil med bagage och reservcykel.
 •     T-shirt
 •     Minimum 300 foton från turen

Detta ingår inte:

 •     Biljetter till attraktioner
 •     Mat och dryck

Boka din resa här

Resevillkor JoyRides

a

a