USA, Östkusten & Blue Ridge Parkway 4-21 oktober 2013

2013-08-12

Tillsammans med JoyRides.no erbjuder vi dig en fantastisk 17-dagars rundtur på USA:s Historiska Östkust. Vi startar i Orlando, Florida, och kör på några av USA:s bästa backroads & motorcykelvägar; Blue Ridge Parkway, Cherohala Scenic Skyway, Foothills Parkway, Tail of the Dragon, Ball Road, Russell Brasstown Scenic Byway och “The Gauntlet”. Vi kör genom “The Real America” med små städer, innan vi avslutar i Daytona Biker Beach med BikeOktoberfest. Tillsammans kör vi 4.000 km på 14 dagar.

På denna resa får du chansen att besöka flera unika events som bara arrangeras en gång om året: Webster Bike swap (USAs största bytesmarknad), Oktoberfest i Helen, Country Western Bluegrass festival i Mt. Airy, AHDRA Harley Dragracing i Rockingham och BikeOktoberfest på Daytona Beach. En fantastisk resa för dig som älskar MC-körning, underbara höstfärger och unika upplevelser.

Resan startar och slutar i Florida, The Sunshine state! Florida är i storlek 2/3 av Norge, men har fyra gånger så många invånare. 320 soldager om året! Orlando ligger på samma breddgrad som Gran Canaria. Ett eldorado för motorcyklister med sevärdheter och "backroads", vi ska besöka en del av dem. Du behöver kläder för varma och kalla dagar.

  • Kom ihåg att du behöver “online pass” som skannas. Vi rekommenderar de nya passen med inbyggt chip och fingeravtryck. Du behöver även inresetillstånd i USA. Detta måste du ansöka om i god tid via denna länk – här.

  • Resan inkluderar flyg tur/retur Arlanda, hyra av motorcykel, VIP-försäkring, bensin, allt boende, reseledare på motorcykel framför, följebil med bagage och reservcykel. Biljetter till attraktioner, mat och dryck är inte inkluderat i priset.

 Läs mer om program dag för dag med aktiviteter och upplevelser du får vara med om under resan. Avvikelser kan förekomma.

 

Pris Förare: 39 900 kronor

Pris Passagerare: 27 700 kronor

Enkelrumstillägg: 6 150 kronor

 

Boka din resa här

Har du frågor, kontakta kansliet tfn. 0243-66970, mail: info@svmc.se

Läs resans program dag för dag.