Daytona BikeWeek & Florida Keys 13-24 mars 2014

2013-08-27

I samarbete med JoyRides, Norge

Daytona BikeWeek har blivit legendarisk. Over 500.000 deltagare samlas på världens största motorcykelträff. Det sjuder på gatorna och det blir aldrig tråkigt. Hela veckan är det full action på Destination Daytona, Iron Horse och Main street, och vi deltar självklart!  Vi cruisar på Main street, och kör Harley alla dagarna på BikeWeek. Vi kombinerar två upplevelsesrika dagar med alla höjdpunkterna på BikeWeek, med en 7-dagars rundtur i Florida Keys, där höjdpunkterna är Port St. Lucie, Fort Lauderdale, Miami, Key West (två nätter), Everglades-träsk, Naples, Homosassa, Orlando och B.B. Kings Blues Club. Totalt kör vi 183 mil på 9 dagar, på fantastiska motorcykelvägar med  spektakulära omgivningar

 • Detta program ger riktlinjer för aktiviteter och upplevelser du kommer att vara med på under resan. Avvikelser kan förekomma, men vi garanterar att våra glada guider kommer att göra sitt yttersta för att genomföra programmet som beskrivs som ett minimum – så långt det är möjligt och under omständigheter som vi kan påverka. Vi arbetar ständigt med att förbättra programmet, det är möjligt att du kommer att få positiva överraskningar. Kolla uppdateringar på våra guidade turer.

 • Kom ihåg att du behöver “online pass” (som skannas – vi rekommenderar de nya passen med inbyggt chip och fingeravtryck) och inresetillstånd i USA. Detta måste du ansöka om i god tid. Du ansöker enkelt elektroniskt inresetillstånd i USA genom att klicka på denna länk – här.

 • Resan inkluderar flyg tur/retur Arlanda, hyra av motorcykel, VIP-försäkring, bensin, allt boende, reseledare på motorcykel framför, följebil med bagage och reservcykel. Biljetter till attraktioner, mat och dryck är inte inkluderat i priset.

  Inresetillstånd till USA ansöker du här: https://esta.cbp.dhs.gov/esta/

 •  

  Läs mer om program dag för dag

   

  Pris Förare: 33 250 kr

  Pris Passagerare : 21 900 kr

  Boka din resa här

   

  Kontakta SMC:s kansli om du har några frågor. info@svmc.se
  Telefon: 0243-66970

  a

  a

  a

  Läs om resans program dag för dag