Easy Rider "Kust till Kust" 14/9 - 5/10

2013-09-27

I samarbete med JoyRides, Norge

Ingen film i historien har haft en sådan inverkan på motorcykelkörning som just filmen Easy Rider! När den släpptes 1969 introducerade Easy Rider frihetskänslan av att köra motorcykel till människor över hela världen. Det fanns inte en människa år 1969,  eller senare som har sett den här filmen som inte ville vara “Billy” eller “Wyatt” och cruisa på den öppna vägen på “Captain America” – om än bara för en dag eller två!

Fyrtiotre år senare anses Easy Rider fortfarande vara den typiska motorcykelfilmen som fortsätter att upprätthålla drömmen om att livet förändras med friheten på två hjul på den öppna raka vägen. Vår sammarbetspartner EagleRider har tilldelats exklusiva rättigheter att erbjuda motorcykelentusiaster från hela världen en “once-in-lifetime” chans att köra den exakta rutten för filmen Easy Rider.

Vi har skapat vår egna speciella version av denna rutt genom vår unika 21-dagars Coast-to-Coast resa.

Med JoyRides& SMC kommer du att uppleva hjärtat av USA och känna denna stora kontinent ordentligt på pulsen. Både genom att se tillbaka i historien och se dagens USA på nära håll. Resan är en äventyrsresa, den längsta vi kör och som namnet antyder så sträcker den sig från väst till östkusten. Vi kör över 600 mil, korsar 9 amerikanska delstater och 3 tidszoner. Du får en djupdykning i USA och dess storhet!
Resan är fylld med godbitar och handplockade upplevelser. Du får uppleva städer, hav, öken, berg, prärien, fantastiska motorcykelvägar och backroads!


Programmet innehåller spektakulära Los Angeles, Santa Monica och Venice Beach, San Diego, Tombstone, El Paso, San Antonio,  New Orleans, Daytona Beach, Fort Lauderdale, Miami, alligatorer i Everglades och Orlando.

Vi kallar den här resan, ”äventyrsresan”!

Det finns totalt bara 25 platser på den här resan, så det är först till kvarn som gäller!

Inresetillstånd till USA ansöker du här: https://esta.cbp.dhs.gov/esta/


Läs mer resans program dag för dag

Pris Förare: 49 900 kr

Pris passagerare: 28 900 kr

Detta ingår i priset:

  • Flyg T/R Arlanda 
  • Hyra av motorcykel 
  • VIP försäkring 
  • Bensin 
  • Boende i dubbelrum
  • Reseledare på motorcykel  
  • Följebil med bagage och reservcykel.

Detta ingår inte:

  • Biljetter till attraktioner
  • Måltider

Boka din resa hära

a