Prova på USA, 29 april-6 maj

2015-10-27

RESAN INSTÄLLD! Resan sker i samarbete med Dave USA. Detta är resan för dig som vill testa att köra en mullrande, blänkande H-D i USA tillsammans med ett glatt gäng likasinnade utan att behöva vara borta för länge. På åtta dagar inklusive resa tur och retur till USA kör vi hoj, träffar tvättäkta USA-knuttar, upplever många sevärdheter, äter god mat och får fantastiska naturupplevelser! Turen startar i Chicago, går via delar av Route 66 till Springfield, därefter kör vi till Savanna, Galena, Milwaukee och tillbaka till Chicago. En aptitretare av USA helt enkelt!

Läs mer om resan dag för dag. 

Boka resan här. RESAN INSTÄLLD! 

SMC resevillkor

Pris
Förare:  29 900 kronor
Passagerare: 24 900 kronor. 
Prisförändring kan ske beroende på förändringar i valutakurs, transportpriser och liknande. Se resevillkor.  

Resplan dag för dag. 

Ingår i resans pris
Flyg tur och retur Arlanda-Chicago
Valfri Harley Davidson motorcykel efter tillgång
VIP-försäkring (vill du komplettera försäkringen är det möjligt. Fråga Dave och läs mer här. )
Boende, del i dubbelrum på  hotell
Transfer 
Guidning 

Ingår inte i resans pris
Bensin
Mat och dryck
Inträden
Vägtullar
Parkeringskostnader

Mer om Prova På USA
Prova På är vårt sätt att bistå dig som vill veta hur det känns att åka på en mullrande, blänkande H-D i USA tillsammans med ett glatt gäng likasinnade utan att behöva vara borta alldeles för länge! De flesta MC-turer ligger på en tidslängd på 2-3 veckor men vår Prova På-tur biter du av på endast åtta dagar inklusive allt resande till och från USA! Låt inte den korta reselängden lura dig.  Prova På är en fullblods MC-tur, the real thing, fullspäckad med underbar åkning, skönt socialt umgänge, härliga möten med tvättäkta jänkar-bajkers, tonvis med sevärdheter, god mat och fantastiska naturupplevelser

Vi hämtar våra hojar i Chicago och drar söderut på den välbevarade och magiska Gamla Route 66 hela vägen till Illinois huvudstad, Springfield! Vi kör sedan norrut längs Mississippi floden via bajkerbyn Savanna och historiska flodbyn Galena hela vägen upp till Wisconsin där vi girar österut genom ändlösa, frodiga trakter hela vägen till Lake Michigan  och Harley Davidsons Mecca,.Milwaukee, Wisconsin där vi bor mitt i stan och går på V.I.P rundvandring på nya Harley Davidson Museum! Tänk sedan en härlig dag fylld med olika upptäckter och en natt i sus och dus i downtown Chicago.

Restid  är otalt åtta dagar varav sex på motorcykel. Vi kör cirka 125 mil och i genomsnitt 20 mil per dag (med reservation för ev. ändringar).

Deltagarens ansvar

Pass - ska vara giltigt minst sex månader efter återesa till Sverige
Digital inreseansökan - måste du ansöka om och betala
Reseförsäkring - ingår i din hemförsäkring eller ingår om du betalar med kort.
Giltigt körkort.

Dave USA 
Den här resan är ett samarbete med Dave Nerge, amerikan som är bosatt i Sverige sedan många år. Läs mer om Dave USA på hemsidan. 

Dave har arrangerat MC-resor under ett antal år. Han kör mindre grupper, besöker släkt och vänner, kör inte efter klockan och utifrån förutbestämda aktivietsscheman. Dave har koll på det mesta och det ska du som reser med lita på. Varje dag är ett nytt äventyr där Dave kommer att berätta om vad som är planen. Funderar du på upplägget på Daves resor, läs gärna hans dokument med generella regler.  
Alla frågor kring resan besvaras av Dave på telefon  070-882 05 22 eller e-post. 

Resväg - klicka på bilden för större format!