USA kust till kust med Daytona Biketoberfest, 27 september-18 oktober

2015-10-28

Denna resa är ett samarbete med Joyrides. Nu har du chansen att göra din egen Easy Rider-resa och korsa USA på 21 dagar. Denna version av rutten startar i Los Angeles och avslutas med två dagars MC-party på BikeOktoberfest i Daytona, en MC-träff med över 500.000 deltagare. Under resan får du uppleva hjärtat av USA och känna denna stora kontinent ordentligt på pulsen. Resan är en äventyrsresa på 500 mil, genom nio delstater och tre tidszoner. Du får uppleva städer, hav, öken, berg, prärien, fantastiska motorcykelvägar och backroads. Programmet innehåller spektakulära Los Angeles, Santa Monica och Venice Beach, Pacific Highway 1, roliga San Diego, Mexikanska gränsen, Tucson, Tombstone, El Paso, San Antonio, mytiskt New Orleans, Orlando och avslutas med populära och roliga Biketoberfest i Daytona Beach.

Boka resan här. 

Läs om resan dag för dag

Pris
Förare  50 995 kronor 
Passagerare  31 990 kronor
Enkelrumstillägg  11 990 kronor

I priset ingår 

  •  Flyg t o r från valfri flygplats (Gardemoen, Arlanda, Kastrup)
  •  Hyra MC
  •  Vip-försäkring
  •  Bensin
  • Boende på hotell, del i dubbelrum 
  • En guide på MC och en guide i följebil som fraktar bagage och reserv-MC
  • T-shirt
  • 300 bilder från turen + video

I priset ingår inte: 

  • Entre till olika sevärdheter
  • Mat och dryck 

SMC resevillkor

Boka din resa här 

Easy Rider Coast-to-Coast & Biketoberfest
Ingen film i historien har haft en sådan inverkan på motorcykelkörning som just filmen Easy Rider. När den släpptes 1969 introducerade Easy Rider frihetskänslan av att köra motorcykel till människor över hela världen. Filmen fortsätter att upprätthålla drömmen om att livet förändras med friheten på två hjul på den öppna raka vägen. Denna resa erbjuder SMC-medlemmar chansen att köra den exakta rutten för filmen Easy Rider på Joyrides 21-dagars äventyrsresa.

Resan avslutas med två händelserika dagar med alla höjdpunkter på BikeOktoberfest. BikeOktoberfest är en "mini" version av det legendariska Daytona BikeWeek (världens största mc-träff med över 500.000 deltagare). Det sjuder på gatorna och är aldrig tråkigt. Hela helgen är fullt av action på Destination Daytona, Iron Horse och Main street, vi deltar i roligheterna. Vi cruisar ner på Main Street och kör Harley hela dagarna på Biketoberfest.

Under JoyRides Coast-to-Coast resa kommer du att uppleva hjärtat av USA och känna kontinenten ordentligt på pulsen, både genom att se tillbaka i historien och se dagens USA på nära håll. Resan är en äventyrsresa, den längsta Joyrides kör och som namnet antyder så sträcker den sig från väst till östkusten. Vi kör 500 mil, korsar 9 amerikanska delstater och 3 tidszoner. Du får en djupdykning i USA och dess storhet, resan är fylld med godbitar och handplockade upplevelser. Du får uppleva städer, hav, öken, berg, prärien, fantastiska motorcykelvägar och backroads. Programmet innehåller spektakulära Los Angeles, Santa Monica och Venice Beach, Pacific Highway 1, roliga San Diego, Meksikanske gränsen, Tucson, Tombstone, El Paso, San Antonio, mytiskt New Orleans, Daytona Beach, Orlando och avslutas med populära och roliga Biketoberfest. Joyrides kallar den för "äventyrsresan"!

Deltagarens ansvar
- Pass - ska vara giltigt minst sex månader efter återesa till Sverige
Digital inreseansökan - måste du ansöka om och betala
- Reseförsäkring - ingår i din hemförsäkring eller ingår om du betalar med kort.
- Giltigt körkort.

Om Joyrides
För JoyRides är  social gemenskap är minst lika viktig som körningen. Målet är att fylla din ryggsäck med många positiva minnen så att du åker hem med ett stort leende på läpparna. Och med nya vänner du som du inte hade vid resans början. Joyrides är ett norsk-svenskt företag som arrangerar MC-resor i stor skala i USA och andra delar av världen. Hemsida

Frågor? 
Kontakt Andrè S. Patay, telefon +47 970 87 000 eller e-post. 


Klicka på bilden för större format för att se hela resvägen!