Easy Rider, Coast to Coast & Biketoberfest Los Angeles 29/9 - 20/10

2014-12-01

21 dagar - ca 5.000 km - 16 kördagar

Ingen film i historien har haft en sådan inverkan på motorcykelkörning som just filmen Easy Rider. När den släpptes 1969 introducerade Easy Rider frihetskänslan av att köra motorcykel till människor över hela världen. Det fanns inte en människa år 1969 eller senare som har sett den här filmen som inte ville vara "Billy" eller "Wyatt" och cruisa på den öppna vägen på "Captain America" - om än bara för en dag eller två. Fyrtiotre år senare anses Easy Rider fortfarande vara den typiska motorcykelfilmen som fortsätter att upprätthålla drömmen om att livet förändras med friheten på två hjul på den öppna raka vägen. Vår sammarbetspartner EagleRider har tilldelats exklusiva rättigheter att erbjuda motorcykelentusiaster från hela världen en "once-in-lifetime" chans att köra den exakta rutten för filmen Easy Rider. Vi har skapat vår egna speciella version av denna rutt genom vår unika 21-dagars Coast-to-Coast resa.

Vi avslutar kust-till-kust resan med två händelserika dagar med alla höjdpunkter på BikeOktoberfest. BikeOktoberfest är en "mini" version av det legendariska Daytona BikeWeek (världens största mc-träff med över 500.000 deltagare). Det sjuder på gatorna och är aldrig tråkigt. Hela hälgen är fullt av action på Destination Daytona, Iron Horse och Main street, vi deltar i roligheterna. Vi cruisar ner på Main Street och kör Harley hela dagarna på Biketoberfest.

På JoyRides Coast-to-Coast resan kommer du att uppleva hjärtat av USA och känna denna stora kontinent ordentligt på pulsen. Både genom att se tillbaka i historien och dagens USA på nära håll. Resan är en äventyrsresa, den längsta vi kör och som namnet antyder så sträcker den sig från väst till östkusten. Vi kör 500 mil, korsar 9 amerikanska delstater och 3 tidszoner.

Du får en djupdykning i USA och dess storhet, resan är fylld med godbitar och handplockade upplevelser. Du får uppleva städer, hav, öken, berg, prärien, fantastiska motorcykelvägar och backroads. Programmet innehåller spektakulära Los Angeles, Santa Monica och Venice Beach, Pacific Highway 1, roliga San Diego, Meksikanske gränsen, Tucson, Tombstone, El Paso, San Antonio, mytiskt New Orleans, Daytona Beach, Orlando och avslutas med populära och roliga Biketoberfest.

Vi kallar den för "äventyrsresan"!

OBS! Tänk på att du behöver ett "elektroniskt pass" (som kan skannas) och inresetillstånd i USA. Detta måste du själv ansöka om i god tid. Du ansöker enkelt elektronisk inresetillstånd i USA genom att klicka här https://esta.cbp.dhs.gov/esta/

 

Läs mer resan dag för dag


 

Pris Förare 51 990 SEK

Pris Passagerare 31 990 SEK

Enkelrum  9 500 SEK

 

Detta ingår i Priset:

 •     Flyg T/R Arlanda/Køpenhamn/Gardermoen/Vaanta
 •     Hyra av motorcykel
 •     VIP försäkring
 •     Bensin
 •     Boende i dubbelrum
 •     Reseledare på motorcykel
 •     Följebil med bagage och reservcykel.
 •     T-shirt
 •     Minimum 300 foton från turen

 

Detta ingår inte:

 •     Biljetter till attraktioner
 •     Mat och dryck

Boka din resa här

Resevillkor JoyRides

a

a