Klippiga Bergen i Canada Resa #1 1-7/8

2010-01-13

 
Ett oförglömligt äventyr för dig som älskar grus och skog i Klippiga bergens offroad-paradis! Endast 6 deltagare per grupp. Vi kör två resor för att kunna anpassa resan efter förkunskaperna.
Dave Martindale, som sedan 15 år driver Backroadsadventures i södra Brittish Columbia, lever och verkar i ett offroadparadis som varje sann mc-entusiast, enduroförare eller grusälskare borde få uppleva. Chansen finns för några redan i år genom SMC Travel. Resan går med flyg till Cranbrook där Dave och 6 st DR400:or väntar på piloter för 5 dagars offroadäventyr. Omgivningen är som en dröm och naturscenerierna och körupplevelsen blir svår att toppa efter en sådan här resa. Magnus Bengtsson, med lång erfarenhet av offroad, och som varit i Kanada ett flertal gånger är medarrangör och följer med på resan.
 

Ett oförglömligt äventyr för dig som älskar grus och skog i Klippiga bergens offroad-paradis! Endast 6 deltagare per grupp. Vi kör två resor för att kunna anpassa resan efter förkunskaperna. Dave Martindale, som sedan 15 år driver Backroadsadventures i södra Brittish Columbia, lever och verkar i ett offroadparadis som varje sann mc-entusiast, enduroförare eller grusälskare borde få uppleva. Chansen finns för några redan 2010 genom SMC Travel. Resan går med flyg till Cranbrook där Dave och 6 st DR400:or väntar på piloter för 5 dagars offroadäventyr. Omgivningen är som en dröm och naturscenerierna och körupplevelsen blir svår att toppa efter en sådan här resa. Magnus Bengtsson, med lång erfarenhet av offroad, och som varit i Kanada ett flertal gånger är medarrangör och följer med på resan som guide. Vi har basläger på The Heritage Inn som är känt för sin goda mat, bekväma rum och plool, bastu och Jacuzzi kan nog vara skönt efter en dag i sadeln. Dave har arrangerat resor i området under de senaste 15 åren, och der han inte vet om området är definitivt inte värt att veta. Resa nummer 1 den 1 – 7/8 2010 är för dig som vill ta det lite lugnare. Resa nummer 2 den 7 – 14/8 är tänkt för dig som är mer van.

Detta ingår: Flyg från Sverige ingår. Hyra av Suzuki DRZ400S Dualsport motorcykel med grova däck och bensin. Sex nätters helpension. Alla lokala transporter inclusive transport till och från flygplatsen i Canada. Erfarna guider och 5½ dagars fantastisk körning i Kanadensiska Klippiga Bergen.

Pris: Förare i delat dubbelrum 31 000 kronor varav 4000 kronor som anmälningsavgift.
Förare i enkelrum 37 000 kronor.

För mer information: Kontakta SMCTravel 0243-66970 eller Magnus Bengtsson magnusxr600@hotmail.com

Länk till allmänna resevillkor