Lediga jobb

Här utannonseras lediga tjänster hos Sveriges MotorCyklister.

SMC är en demokratisk, allmännyttig och ideell organisation som verkar för ett bekymmersfritt motorcykelåkande och trafiksäkert samhälle. SMC har idag cirka 65 000 medlemmar, 370 anslutna klubbar och 21 anslutna distriktsorganisationer. SMC:s kansli är en liten arbetsplats där man jobbar i enlighet med värderingarna gemenskap, ansvar och kärleken till att köra motorcykel. Det betyder att man blir en del i ett starkt team där alla bidrar.

 

Kom med i vårt team på SMC!

Arbetsbeskrivning:

Vi söker en driven person med teamkänsla till vår medlemsservice/administration inom den administrativa avdelningen på SMC:s kansli, antingen till kontoret i Danderyd eller Borlänge. Vi söker dig med erfarenhet och goda kunskaper i administrativt arbete med ett brinnande intresse för medlemsregister, telefon- och mailkontakt med medlemmar, ta fram rapporter samt övriga förekommande uppgifter på en administrativ avdelning.

Du kommer även att vara behjälplig vid olika arrangemang och events som SMC anordnar, såsom årsmöte, Hoj-X och andra större arrangemang.

 

Din bakgrund:

Några års erfarenhet av att självständigt utföra liknande uppgifter är ett krav. Du har lätt för att lära dig nya IT-system. Du är strukturerad och har god koncentrationsförmåga, samtidigt krävs flexibilitet och förmåga att hantera många uppgifter parallellt. Du behöver goda kunskaper i Office 365, framför allt Excel. Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och du talar och förstår engelska. Rollen passar dig som är lösningsorienterad, prestigelös och social. En varierad och omväxlande roll med frihet under ansvar.

Det är meriterande om du även har erfarenhet och kunskap inom ekonomi, reseverksamhet eller spetskompetens inom Excel.

Din Profil:

Vi söker dig som är social och kommunikativ samt kan uttrycka dig bra i tal och skrift. Du är noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt och har lätt för att lära dig nya uppgifter och system. Du arbetar självständigt och ansvarsfullt men trivs även i sammanhang där vi jobbar i team och mot gemensamma mål. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Erfarenhet från förenings- och organisationsliv är meriterande. Vidare bör du vara intresserad av motorcykelfrågor.

B-Körkort är ett krav, men gärna även A-körkort.

Tjänsten är heltid 100% med tillträde snarast.

Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan så fort som möjligt, dock senast den 11 juni 2023.
Du ansöker via mail: jobb@svmc.se.

Har du frågor är du välkommen att kontakta vår administrativa chef Magdalena Agrell, 0243-669 72 eller kanslichef Roger Berzell 0243-669 71. Den fackliga representanten för Unionen på arbetsplatsen är Johan Ström 0243-822 85.