Lediga jobb

Här utannonseras lediga tjänster hos Sveriges MotorCyklister.

SMC är en demokratisk, allmännyttig och ideell organisation som verkar för ett bekymmersfritt motorcykelåkande och trafiksäkert samhälle. SMC har idag cirka 65 000 medlemmar, 370 anslutna klubbar och 21 anslutna distriktsorganisationer. SMC:s kansli är en liten arbetsplats där man jobbar i enlighet med värderingarna gemenskap, ansvar och kärleken till att köra motorcykel. Det betyder att man blir en del i ett starkt team där alla bidrar.

 

Ekonom på deltid till SMC

Arbetsbeskrivning

SMC söker nu en ekonom på deltid till något av våra kontor i Borlänge eller Danderyd, gärna en student under utbildning. Vi söker en nyfiken person med känsla för siffror i allmänhet och ekonomi/redovisning i synnerhet. I tjänsten ingår även vissa administrativa uppgifter som ingår i den administrativa avdelningens ansvarsområden.
Arbetsuppgifterna kan variera över tid, men framför allt handlar det om leverantörsfakturor genom hela flödet, inbetalningar av medlemsavgifter, kurser och resor, fakturering, avstämningar samt att besvara frågor från våra medlemmar gällande medlemskap, kurser, resor och ekonomi. Du blir en del i den administrativa avdelningen där vi jobbar som ett team och hjälps åt vid hög belastning samt lär av varandra.
Vi ser gärna ekonomistuderande från högskolan som sökande då detta kan fungera bra som deltidsarbete i kombination med studierna. Arbetstiden kan variera över tid men troligen cirka 1 dag per vecka.

Din bakgrund

Vi ser helst att du studerar eller har studerat ekonomi, gärna vid högskola, då arbetet kräver förståelse för bokföring, redovisning och andra ekonomiska frågor, men det ger dig även en bra inblick i hur en ekonomifunktion i en mindre organisation fungerar.
Du gillar siffror, har lätt att lära nya system, är nyfiken, strukturerad och har en god kommunikationsförmåga både internt och externt. Det är även viktigt att kunna uttrycka sig väl i tal och skrift på svenska och helst även engelska.

Du behöver goda kunskaper i Office 365, framför allt Excel. Meriterande är om du även har kunskaper i Visma Business eller annat liknande ekonomisystem.

Din profil

Vi söker dig som är eller blivande ekonom, noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt, har lätt för att samarbete med kollegor och som gillar att arbeta såväl självständigt som tillsammans i team mot gemensamma mål. SMC lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi ser gärna att du har erfarenhet från ideell sektor och föreningsliv på ett eller annat sätt. Självklart är det en fördel om du delar vårt intresse för motorcyklar och motorcykelåkande.

Övriga upplysningar

Tjänsten är på deltid, cirka 1 dag per vecka (ca 20%). Tjänsten kan placeras antingen i Borlänge eller Danderyd (Stockholm). Tillträde augusti 2024, eventuellt något tidigare för att introduceras i arbetet. Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 7 juni.
Har du frågor är du välkommen att kontakta vår administrativa chef Magdalena Agrell,
0243-669 72. Den fackliga representanten för Unionen på arbetsplatsen är Johan Ström, 0243-822 85.

Du ansöker via mail: jobb@svmc.se

Välkommen med din ansökan senast den 7 juni!