SMC Weekend med SMC:s årsmöte 2022

SMC Weekend med SMC:s årsmöte kommer att arrangeras helgen 13-15 maj på Hotell Riviera Strand. Årsmötet hålls lördag 14 maj 13.00. I år arrangeras årsmötet i samband med SMC Weekend för dig som vill stanna under helgen. Förutom årsmöte blir det underhållning, byvandring, utflykter, musikquiz samt vin- och ölprovning från lokala aktörer.

Årsmöte
Årsmötet 2022 hålls lördag 14 maj kl 13.00 på Hotell Riviera Strand i Båstad. Ingen förhandsbokning krävs för att delta i enbart årsmötet, alla medlemmar är välkomna! Vi bjuder på fika under årsmötet. Medtag körkort för registrering. 

Årsmöteshandlingar
Här är årsmötesluntan med dagordning, förslag till verksamhetsberättelse, ekonomisk redovisning, motioner och förslag samt revisionsberättelse. 

Boende och mat
Riviera Strand är i stort sett nybyggt med stora, härliga rum där vi kan vila ut mellan alla olika aktiviteter och en restaurang med bedårande utsikt mot Laholmsbukten. Hotellet ligger vid havet i Båstad och nordvästra Skåne. På 1930-talet byggdes den första versionen av Riviera Strand, ett hotell i art deco-stil. Det är på samma plats som det nya strandhotellet uppförts. Den gamla stilen har inspirerat arkitekturen och de tidstypiska detaljerna från förr hittas i de nya byggnaderna.
Hotellet har 144 rum och ligger i en fyrkant runt en fantastisk innergård där vi kan ställa upp hojarna som ni kommer på.  På innergården blir det också en riktigt god middag på fredagskvällen när vi ställer upp våra grillar och fixar högrevsburgare med alla tillbehör och råvaror från Bjärehalvön. På lördagen vankas trerättersmiddag med råvaror och drycker från Bjärehalvön. Lite senare på kvällen bjuds det på underhållning med möjlighet att svänga sina lurviga.

Provkörning

Hela fredagen från klockan 10.00 och lördagen från 09.00 har du möjlighet att testa Indian FTR1200Z R Carbon och Indian Chief Darkhorse Black Smoke. Du kan också testa nya Triumph Tiger 1200 GT Explorer. Aprilia kommer med sin helt nya Aprilia Tuareg 660.

På elsidan kan du testa Energica Eva Ribelle RS och Energica Essesse9. Zero har sin Zero SF/R på plats.

Aktiviteter
På hotellet finns det självklart relaxavdelning med flera olika pooler, bastu och det går även att motionera i gymmet. I omgivningarna finns långa sandstränder, kuperade backar uppför Hallandsåsen och mjuka elupplysta motionsspår genom skogen. Vill du knalla in till centrala Båstad tar det cirka 15 minuter längs strandpromenaden.
Lördag morgon bjuds vi på en kulturvandring där Ingrid Persson Skogh tar oss med på en tur genom stadens kullerstensgator och berättar om både platser och händelser.
På fredagskvällen blir det grillkväll med hamburgare och allehanda tillbehör, provsmakning av lokala drycker och tända eldkorgar. Senare på kvällen blir det musikquiz med livemusik med Örebro Allstars. De utlovar en riktigt klurig quiz där lagen kan vinna priser från ett dignande prisbord

Omgivningarna
För utflykterna finns det kanske några riktigt givna platser att besöka såsom exempelvis Hovs Hallar och Norrvikens trädgårdar. Det finns också andra alternativ i flera olika riktningar från Båstad dit man kan ta sig själv på hoj. Båstad är beläget allra högst upp i nordvästra Skåne och samhället omges av hav till tre fjärdedelar. Båstad är idag känt som nöjesmetropol och för de internationella tennisturneringarna som spelas varje sommar. Byn har cirka 5 000 bofasta invånare och varje år besöks Bjärehalvön av cirka 1,2 miljoner turister. Läs mer på Visit Skåne

Pris och bokning
För boende med all inclusive betalar du från 2545 kronor per person i dubbelrum. Då ingår allt, underhållning, trerättersmiddag, frukostbuffé, lunch och middagsbuffé.
Det enda som kostar extra är vin-och ölprovning. Vill du ha något av de bästa rummen på hotellet eller komma redan på torsdagen får du lägga till en liten slant. Bokar gör du här.

Välkommen!


Boka boende och mat här.


Här kan du läsa och ladda ner årsmötesluntan för årsmötet 2022

 

Program SMC Weekend 2022

Programmet 2022

 


Hotell Riviera Strand

 


Härliga pooler

 


Mysig lounge

 


Interiör från ett dubbelrum