Årsmöte 2023 60-årsjubileum

Nu laddar vi för SMC Weekend, med årsmötet för 2023. Det blir hojåkning, byvandring, tipspromenad, dans och musik, utflykter, god mat och så ska vi självklart genomföra ett årsmöte. Holiday Club i Åre laddar nu för fullt för att ta emot SMC helgen 12–14 maj.

Dags för årsmöte i Åre!

Årets SMC Weekend kunde inte förläggas till en vackrare plats. Holiday Club i Åre ligger bara ett stenkast från Åresjön och erbjuder bland annat ett helt landskap, med ett gäng pooler som har både kallt och varmt vatten, samt en helt gäng olika typer av bastu från finsk sauna med rejält tryck i värmen, till Jämtbastun med cirka 45 graders värme.

Detta blir alltså tredje gången vi kör SMC Weekend med tillhörande årsmöte. Det drar i gång redan på fredag eftermiddag när SMC Jämtland bjuder upp till en liten tripp på asfalt men även en tur på grus.

- Ja, vi planerar för två turer på fredagen och så kör vi två turer på lördag förmiddag. Det blir alltså en tur på grus och en på asfalt på fredagen och likadant upplägg på lördagen. Vi tar med oss ett par gäng hojåkare och kör till någon av sevärdheterna som finns här i trakten. Det kan bli riktigt trevligt.

- SMC Jämtland ska ordna med transfer för de som vill komma med flyg till Östersund och Frösön. Vi håller på som bäst att göra någon form av bokningssystem, så att vi har koll på vilka som vill åka och vilken tid de anländer, säger Pär Nilsson, presstalesperson för SMC Jämtland.

Fredag kväll brukar annars vara den kväll de flesta anländer. Det brukar bli ett kärt återseende för de som kanske inte brukar träffas så ofta. Middagen dukas upp i Holiday Clubs event-arena där vi avnjuter middagen i skenet av levande ljus och trevliga kamraters närvaro.

Sedan är det dags att slå klackarna i taket när grabbarna i John Lindberg Trio äntrar scenen. Ni som vet vilka de är vet vad som väntar. JLT är tre dalkarlar som har den ena, otåligt stampande foten i modern rock och den andra foten begravd i klassisk rockabilly-mylla.

Det här bandet vägrar att rätta sig i ledet. Som en röd tråd löper ord som kreativitet, nytänkande och ”steget före” men också mer känsloladdade fraser som ”musik på liv och död” och uttalanden som ”gör jag inte det här kan jag lika gärna sluta andas”. Det är förmodligen det som är John Lindberg Trios styrka och framgångsrecept, den nästan ångestladdade ’spela-eller-dö’-känslan i kombination med energin, charmen och showen.

Lägg därtill bland annat en byvandring med lokal guide där du får Åres historia serverad. Det blir också en underbar musikquiz med ett dignande prisbord och dessutom avverkar vi SMC:s årsmöte.

Lördagen inleds med en härlig uppfriskande morgonpromenad. På lördag eftermiddag väntar SMC:s årsmöte med start klockan 13.00. Efter detta blir det ett träningspass med Towa Lönnström eller om man hellre väljer en lugn after bike. Lördag kväll blir det självklart också någon form av underhållning.

För boende med all inklusive betalar du låga 2330 kronor per person i dubbelrum!!

I detta pris ingår allt; underhållning, trerättersmiddag, frukostbuffé, lunch och middagsbuffé. Bokar gör du på: www.holidayclub.se ange koden SMC. Det enda som du betalar extra för är byvandringen som kostar 100 kronor per person.

Hoppas vi ses i Åre i maj 2023!

 

Årsmötesluntan 2023: möteshandlingar inför årsmötet 2023 Åre.