Kampanjmedlemskap

Har du fått ett presentkort eller ett värdebevis för ett medlemskap? Bli enkelt medlem via länken nedan och välj kampanjkod som betalsätt.

Bli medlem här  

Kampanjkoderna distribueras utöver personliga presentkort via våra samarbetspartners. För samtliga samarbeten med Honda, Suzuki, Norrvallas märken, Johans MC:s märken, Triumph Trident A2 Trident och Tiger Sport 660 samt Ducati Desmocenter och Triumph Stockholm Norr, gäller att ett kostnadsfritt medlemskap året ut endast erbjuds dem som inte är medlemmar. Är man redan SMC-medlem kan man inte utnyttja denna förmån. 

STR

I ett samarbete med trafikskolor anslutna till STR erbjuds den som påbörjar utblidning för MC-kort ett kostnadsfritt medlemskap innevarande medlemsperiod. 

Honda och Suzuki

Alla handlare som säljer nya Honda och Suzuki förmedlar vouchers som berättigar till en gratis grundkurs samt, för den hojköpare som inte är medlem, ett kostnadsfritt medlemskap året ut. 

Johans MC

Har en egen butiksvoucher som gäller alla nya hojar. Johans MC säljer Kawasaki, Triumph, Suzuki, Vespa och Piaggio. Villkor på vouchern lika som ovan; fritt medlemskap för den som inte är SMC-medlem och gratis grundkurs. 

Norrvalla

Är en liten generalagent med en egen butik. Vouchern gäller alla nya hojar från Ural och Royal Enfield. Villkor på vouchern lika som ovan; fritt medlemskap för den som inte är SMC-medlem och gratis grundkurs. 

Ducati Desmocenter

Vouchers från Ducati Desmocenter berättigar till en gratis grundkurs samt, för den hojköpare som inte är medlem, ett kostnadsfritt medlemskap året ut. 

Triumph Stockholm Norr

Vouchers från Triumph Stockholm Norr berättigar till en gratis grundkurs samt, för den hojköpare som inte är medlem, ett kostnadsfritt medlemskap året ut. 

Triumph Trident A2 Trident och Tiger Sport 660

Alla handlare som säljer nya Triumph Trident A3 och Tiger Sport 660 förmedlar vouchers som berättigar till en gratis grundkurs samt, för den hojköpare som inte är medlem, ett kostnadsfritt medlemskap året ut.