Kampanjmedlemskap

Har du fått ett presentkort eller ett värdebevis för ett medlemskap? Bli enkelt medlem via länken nedan och välj kampanjkod som betalsätt.

Bli medlem här  

Kampanjkoderna distribueras utöver personliga presentkort via våra samarbetspartners. För samtliga samarbeten med tillverkare av Honda, Suzuki, BMW, Aprilia, Moto Guzzi, Piaggio och Vespa gäller att ett kostnadsfritt medlemskap året ut endast erbjuds dem som inte är medlemmar. Är man redan SMC-medlem kan man inte utnyttja denna förmån. 

STR

I ett samarbete med trafikskolor anslutna till STR erbjuds du som påbörjar utblidning för MC-kort ett kostnadsfritt medlemskap innevarande medlemsperiod. 

Honda och Suzuki

Alla handlare som säljer nya Honda och Suzuki förmedlar vouchers som berättigar till en gratis grundkurs samt, för den hojköpare som inte är medlem, ett kostnadsfritt medlemskap året ut. 

BMW

Alla handlare som säljer nya BMW förmedlar vouchers som berättigar till en gratis grundkurs samt, för den hojköpare som inte är medlem, ett kostnadsfritt medlemskap året ut. Som enda generalagent har BMW kostnadsfri storbanekurs för den som köper en av deras nya sporthojar. 

Aprilia, Moto Guzzi, Piaggio och Vespa

Alla handlare som säljer nya Aprilia, Moto Guzzi, Piaggio och Vespa förmedlar vouchers som berättigar till en gratis grundkurs samt, för den hojköpare som inte är medlem, ett kostnadsfritt medlemskap året ut. 

Probike

Alla Probikes butiker har egna vouchers som avser alla nya hojar som säljs i någon av Probikes butiker. Probike säljer, utöver SPG:s märken, Honda, Kawasaki, Harley Davidson och Energica. Villkor på vouchern lika som ovan; fritt medlemskap för den som inte är SMC-medlem och gratis grundkurs. 

Johans MC

Har en egen butiksvoucher som gäller alla nya hojar. Johans MC säljer Kawasaki, Triumph, Suzuki, Vespa och Piaggio. Villkor på vouchern lika som ovan; fritt medlemskap för den som inte är SMC-medlem och gratis grundkurs. 

Norrvalla

Är en liten generalagent med en egen butik. Vouchern gäller alla nya hojar från Ural och Royal Enfield. Villkor på vouchern lika som ovan; fritt medlemskap för den som inte är SMC-medlem och gratis grundkurs.