Årsmöte 2015 i Borlänge

.

Lördag den 5 september hölls SMC:s årsmöte på Quality Hotel Galaxen i Borlänge. SMC Dalarna välkomnade alla medlemmar till en årsmöteshelg med roliga aktiviteter och festligheter.

Ladda ner årsmötesluntan med verksamhetsberättelse, ekonomisk redovisning, dagordning för årsmötet, motioner och förslag samt styrelsens yttranden och valberedningens förslag till ledamöter. Årsmöteslunta med underskrifter.

Samtliga förslag klubbades igenom. Det innebär att verksamhetsåret ändrar till kalenderår. Ny styrelseledamot är Pär Nilsson från Jämtland.Avgående styrelseledamot är Kenneth Källqvist från Stockholm.

Mer om årsmötet och protokoll kommer senare.

Efter årsmötesmiddagen underhöll stand-up-komiken Lennie Norman som fick publiken att skratta så att tårarna rann. Efter att magmusklerna fått arbete var det dags för benen att röra på sig, då Dj Mark spelade fram till småtimmarna.
På fredagen underhöll trubadur Micke Hedlund i puben.

 

 

 

 

Övriga aktiviteter

- En kulturinspirerad MC-touring på fina vägar i Dalarna. Guider: Anders Bihlar och Kimmo Vuori.

- En tur på Dalarnas finaste grusvägar. Guider: Lars Olsson och Hans Rönnegård.

- Knixkurser på Amsbergs gocart bana. Förmiddagskurs: 10.00-13.00 och eftermiddagskurs 14.00-17.00. Det var drop-in som gällde men alla som ville fick plats att köra.

Många passade på att besöka "Motorcyklisternas hus", där SMC:s kansli finns.

Hotellet ligger centralt i Borlänge. Det tar cirka fem minuter att promenera från tågstationen och cirka tio minuter att gå till Kupolen som är Dalarnas största köpcentrum med 85 butiker, caféer och restauranger.
Läs mer om Hotel Galaxen här.


Hitta till hotellet


Tåg

Tåg till Borlänge centralstation. 

Från Dala Airport

Buss nr 601 till Borlänge centrum.

Med motorcykel (el. bil)

Se karta och vägbeskrivningen här >>