Isle of Man 2014

2013-10-14

26/5 - 11/6

Isle of man TT-Races är drömresan för många svenska hojåkare

En unik tävlingsvecka på en unik tävlingsbana med upplevelser som du kommer att prata om i evigheter efter resan.
Isle of  man lämnar ingen oberörd, smått chockad och småleende står du på kyrkans mark i Sulby när toppförarna fullkomligt smäller förbi i 330Km/h!! på allmän men avlyst väg!
Dagen efter kanske du sitter på en privat tomt i Douglas när Race-legenden John Mc Guiness kommer fullt på 6:ans växel i 250 km/h uppför Bray Hill, på bakhjulet!! All annan racing du sett i ditt liv bleknar! IoM TT-Races är unikt i hela världen!!
Lägg sedan till allt annat som händer på denna gröna vackra ö under SMC-Travels vistelse där. Dragracing, motorcross, märkesträffar, uppvisningar och mycket mera.

 

IoM TT-Races är en totalupplevelse

för alla raceintresserade som blir till ett fantastiskt minne för livet!
Mellan racen kan du strosa runt i depån och kolla in toppstallens förberedelser och kanske få några ord med några av förarna, handla en snygg t-shirt som minne och  avsluta med en kall pint i något av öltälten, för att sedan gå till ditt boende några minuter bort från grandstand.

 

SMC-Travel

bokar alla färjebiljetter och ditt boende i Douglas. Vi bor 5-10 min promenad från start/mål, depån, fina åskådarplatser och kvällspartyna på strandpromenaden. Boendeformen är trevliga homestays inkl. frukost, dvs. vi bor i villor tillsammans med våra gästvänliga värdfamiljer. 10 nätter stannar vi på denna gröna ö i Irlänska sjön.


Resan börjar 26:e Maj och avslutas 11:e Juni.

Du kommer att få se samtliga tt-race som körs, tävlingarna genomförs varannan dag under en vecka. Till Isle of man kommer race-intresserade från hela världen för att beskåda, beundra och fundera på hur i helsike man kan köra 6 mil på 17min 11sek./211km/h i snitt, allt annat du sett bleknar i jämförelse.

I priset ingår också en guidad tur längs banan.

Du kommer dessutom att få många tillfällen att köra den  6 mil långa tävlingsbanan mellan tävlingarna och därmed få en uppfattning om skickligheten hos dessa tävlingsförare. Det är fullt med kringaktiviteter under veckan, så förhoppningsvis så är du fullmatad med intryck efter att ha besökt Iom TT-races.

 

Det finns gott om tid att förflytta sig under resdagarna

Varje resenär ansvarar för sin egen fart och körsätt, detta är normalt sätt inga problem, men vi vill snällt och vänligt ändå upplysa om detta.

 

Viktigt att tänka på:


Det är lämpligt att du som resenär har god vana vid att köra motorcykel.

Fördel att kunna köra i grupp i tätare trafik och med ett högre tempo än i Sverige.

Dagsetapper på 50-60 mil i Tyskland/Holland och England ingår i resrutten.

I England och På IoM så gäller vänstertrafik.

Se till att din mc är servad och  i gott skick med bra slitdelar och däck före avfärd, total körsträcka t.o.r  inklusive vistelsen på IoM blir ca 400 mil. Tänkvärt är att polisen i Tyskland kan vara petiga med buller på hojar.
Max antal: 24 MC 

 

SMC guide: Fredrik Löfberg

 

Pris Förare: 15 800 kr

Pris Passagerare:  12 300 kr

(Med reservation för valutakursförändringar)

 

Har du några frågor, kontakta SMC:s kansli 0243 - 669 70 (växel)

Resevillkor SMC AB

Boka din resa här

  


 

 

a

a