Till topps med Elving, 26 juni-2 juli

2015-10-28

Denna resa är ett samarbete med Explore360.nu. Är du redo för Sveriges och Norges bästa gruskörning och några häpnadsväckande utsikter över Norges berg? Den här turen är designad för att utforska de mest spännande och okända grusvägarna som Skandinavien har att erbjuda. Till den här resan, som leds av grus-gurun Elving Solli, behövs inte så mycket introduktion. Sedan 15 år är resan fullbokad varje gång och är därmed en av de populäraste äventyrsresorna som finns i Sverige!

Fullbokad!

Pris
Förare: 9 900 kronor. 

I priset ingår

7 dagars MC-semester.
7 nätters boende boende i stugor
7 frukost och middag (exklusive dryck)
Erfarna svenska / engelska / holländska / tysktalande guider (Elving Solli, Jon Halvarsson eller Chris Wilthuis).
Små grupper, upp till 6 deltagare per grupp
De bästa grusvägarna, utsikter från Norges toppar.

SMC Resevillkor

Beskrivning av resan
Til Topps är absolut ingen enduroresa, och resvägen är lagd så att den kan köras med allt från småhojar och upp till stora äventyrshojar. Underlaget varierar en hel del, från gamla steniga forvägar i Alvdal Västfjäll till snabba grusvägar och även några bitar krokig och rolig asfalt. Dessutom korsar vi några brolösa vattendrag och fallfärdiga broar. När det blir bökigt eller onödigt spännande hjälps vi naturligtvis åt tills alla är med. Det är ju mer än halva nöjet.

För säkerhetens skull krävs det att du har riktiga offroaddäck som TKC80 eller grövre på resan. Dessutom bör du kunna fixa en punka själv. Störst glädje av resan får du om du har erfarenhet av långa dagar på grusväg tidigare.

Vi kör alltid i minst två grupper där vi anpassar fart och svårighetsgrad efter deltagarna. Därför kan resorna skilja sig en hel del beroende på deltagarnas förkunskaper och åklust. Den som så önskar kan oftast få sig en riktig duvning på några skoterleder och riktiga dyngvägar som kvällsutflykt.

Om du verkligen vill uppleva den bästa gruskörning som går att uppbringa i Norge gäller det att anmäla sig snabbt.

Förkunskaper
Du måste ha erfarenhet av gruskörning och/eller ha gått en off-roadkurs. 

Deltagarens ansvar
Reseförsäkring - ingår i din hemförsäkring eller ingår om du betalar med kort.
Giltigt körkort

Researrangör
Guide på resan är grus-gurun Elving Solli, tidigare medarbetare vid MC-Folket och SMC. Resan sker i samarbete med Explore360.nu   har du frågor om resan, kontakta företaget via telefon 072-015 0570 eller e-post.