Isle of Man 1-14/6

2010-01-13

Åk med till Isle of Man 2011 och upplev en hel veckas Road Racing! SMC Travel bokar färjor och boende så att ni kan vara på Isle of Man HELA tävlingsveckan. Resan startar och avslutas i Göteborg.

Isle of Man TT-week 1 - 14/6 2011

Med SMC Travels resa till Isle of Man kommer du att få se samtliga lopp under den vecka som tävlingarna pågår.

Till Isle of Man TT-week kommer det motorcyklister i en stor mängd från när och fjärran. Man får uppleva en traditionell roadracing. Vägarna som utgör banan varierar i kvalitet och beskaffenhet. De tävlande passerar genom trånga ålderdomliga byar i en otrolig fart. Där kantas vägen med stenmurar, för att sedan snabbt löpa ut till en mer öppen väg med höglänt natur med djupa stup uppe i bergen.

Tävlingarna genomförs varannan dag under en vecka. Under de mellanliggande ”tävlingsfria” dagarna den veckan ges det många möjligheter till andra aktiviteter. Du kan delta i märkesträffar, se utställningar och andra evenemang som anordnas. Alla är hjärtligt välkomna! Naturen och bebyggelsen på Isle of Man bjuder dessutom på  en traditionell turism av hög klass som kommer att ge dig många bestående upplevelser och semesterminnen.  

Ta detta tillfälle som bjuds, till att få delta och känna den unika atmosfär och stämning som råder på Isle of Man, under denna vecka då tävlingarna körs. Du får också många tillfällen till att själv köra de sex klassiska milen runt banan. En tur som i sig är en helt oförglömlig upplevelse.

Resan startar och avslutas i Göteborg

- vi reser med Stena Line till Kiel för en vidare färd till Holland och färja över till England.

Resa till och från Isle of Man:

- med Steam Packet Company från Heysham

Alternativ på boende:

Resekostnad förare            4-bäddshytt         14400 SEK
Resekostnad förare            2-bäddshytt         15600 SEK
Resekostnad passagerare 4-bäddshytt         10700 SEK
Resekostnad passagerare 2-bäddshytt         11900 SEK
Avbokningsskydd                                            200 SEK

I priset ingår: Färjeavgifter med vald hyttstandard, (ingen hytt på färjan över till Isle of Man), boende hos värdfamilj på Isle of Man inklusive frukost. Vägbeskrivningar inklusive kartskisser över färjelägen och en pubträff på Isle of Man. Iinformationsmaterial om tävlingarna inklusive banritning med alla sevärda bandelar utmärkta och beskrivna, hur du tar dig dit, om var det finns käk och toaletter samt en beskrivning av sektionen. Med på resan och på plats finns vår guide Pehr-Gunnar Lundgren.

Resan startar och avslutas i Göteborg och vi kommer att resa med Stena Line och Steam Packet Company.

Färjor och resans hållpunkter mer information om tider kommer senare:
Ditresa:
Avresa Göteborg, ankomst Kiel, Stena Line
Avresa Hook van Holland, ankomst Harwich, Stena Line
Avresa Heysham, ankomst Douglas, Steam Packet Company (Ingen hyttplats)

Hemresa:
Avresa Douglas, ankomst Heysham, Steam Packet Company (ingen hyttplats.
Avresa Harwich, ankomst Hook van Holland, Stena Line
Avresa Kiel, ankomst Göteborg, Stena Line

Varje år körs den klassiska raceveckan på Isle of Man, ett Mecca för varje entusiastisk motorcyklist. Du bor i ett sk "homestay", ett boeende hos en engelsk familj.

Naturen och bebyggelsen på Isle of Man bjuder på en traditionell turism av hög klass som kommer att ge dig många bestående upplevelser och semesterminnen.

Välkommen till Isle of Man

Har du några frågor kontakta Ingela på 0243-669 70 eller travel@svmc.se

 

Isle of Man

Klicka på bilden för bildgalleria