SMC Resor 2020

Vill du resa på motorcykel men slippa att planera resrutter, boka färjor och boende? Känner du dig osäker på språket, vill du slippa åka ensam, vill du få tips av en kunnig reseledare och vill du få nya vänner? Då är du välkommen att hänga med oss på en SMC-resa. Klicka på rubriken så kommer du till resan. Resorna som görs mellan december-maj publiceras juni 2019 i MC-Folket och på hemsidan. Bokningen till dessa resor öppnar 1 juli 09.00. Resterande reseprogram kommer med MC-Folket i december. Bokningen är öppen för alla SMC-medlemmar. Klicka på rubriken så kommer du till resan.

Hur bokar man resor? Hur betalar man? När kommer reseinfo? Läs mer här. 

1000 kurvors Hjulvecka på Gran Canaria 21-28 december 2019

Resan fullbokad, välkommen att stå på väntelistan.

Strunta i julbestyren, slipp alla måsten, undvik uselt väder och häng i stället med på ”1000 kurvors Hjulvecka på Gran Canaria”! Tillbringa julafton på en kurvig bergsväg i vårvärme i stället för framför Kalle Anka. Ät tapas istället för aladåb, luad ål och grisfötter.Vi gör dock ett litet firande på julaftonskvällen i nya vänners lag och var och en tar med (eller lagar till) något jul-liknande för ett knytkalas.Ge dig själv resan som julklapp!
Guide: Micke Westin

 

1000 kurvors Midvintervecka på Gran Canaria 6-12 januari 


Resan fullbokad, välkommen att stå på väntelistan.
När vädret i Sverige är som sämst och när motorcykel-säsongen känns avlägsen kan ”1000 kurvors Midvintervecka på Gran Canaria” vara det bästa valet! Det blir 5 dagar med mc-åkning i väder som är som en bra svensk vår. Priset är pressat för att bättre motivera dig till att komma iväg från slasket till solen, bergen och de många kurvorna. 
Guide: Micke Westin
 

Andalusien på våren 28 mars-4 april

Resan fullbokad, välkommen att stå på väntelistan.

Varför inte börja MC-säsongen tidigt på våren? Du flyger på egen hand till Malaga där en hyrd motorcykel väntar på dig och sju dagars härlig MC-körning på extremt kurviga vägar i vackra Andalusien. Vi bor i La Posada Azul i byn Tolox och kör dagsturer med SMC-guide eller i egen regi om du så önskar. Alla deltagare får kartor och vägbeskrivning för de guidade turerna. Vägarna är osannolikt underbara för mc-åkning och vädret för det mesta behagligt för en svensk motorcyklist. 
Guide: Roger Söderbom

 

Påsk i USA, touring i tre delstater 4-14 april

Bokningen öppen, platser kvar!
Detta är en MC-resa till stora sevärdheter i västra USA. Vi kör cirka 220 mil i en härlig medeltemperatur på 28 grader i tre delstater; Kalifornien, Arizona och Nevada.  Resan börjar och slutar i Los Angeles. Vill du komma tidigare eller stanna efter resan är det möjligt att kombinera.  Du får uppleva Vilda Västern, soliga Kaliforniens stränder och häftiga Hollywood, nattlivet i Las Vegas, magnifika Grand Canyon och häftiga Hooverdammen. Vi bor på hotell med minst tre stjärnor. Samtliga har pool där du kan svalka dig efter dagens MC-tur.  Resan körs under 1,5 vecka i samband med påsk vilket gör att du bara behöver använda fem semesterdagar. 
Guide: Micke Långs

 

Söderns musik 16-27 maj

En resa i musikens tecken genom fyra delstater i södra USA  Vi börjar med country i Nashville och fortsätter vidare mot Memphis för både rock och blues med besök på bl a Graceland och SUN Studio. Därefter fortsätter vi söderut genom Mississippi för att hamna i New Orleans med härlig musik på Bourbon Street och sightseeing i den häftiga staden. Resan tillbaka går genom Alabama där vi passerar Hank Williams födelsestad och vidare upp genom Tennessee och ett besök på Jack Daniels i Lynchburg innan vi återvänder till Nashville. Total körsträcka  är ca 230 mil, mestadels större Highways och Freeways. 
Guide: Magnus Jansson