Texas Rebel Yell 6-22 juni

2015-10-28

Detta är en resa i samarbete med Dave USA som utlovar en oförglömlig hojtur deep in the heart of Texas och Louisiana. Resan börjar och slutar I New Orleans. Vi besöker Abbeville, Galveston, bor på the Luther Hotel i Palacios, träffar hojåkare i Port Aransas, kör MC-vägarna The Three Sisters, passerar Laredo, går på party i San Antonio, lyssnar på musik i Austin, hänger i Texas några dagar innan vi avslutar med två dagar i New Orleans. En riktig höjdarresa med massor av god mat, bra musik och värme utlovas.

Boka resan här. 

Pris
Förare 46 900 kronor
Passagerare 35 400 kronor
Med reservationer för ändringar p g a valutakurser och transportpriser, se resevillkor. 

Ingår i priset
Flyg t o r Arlanda- New Orleans
Valfri Harley Davidson MC efter tillgång
VIP-försäkring (vill du komplettera försäkringen är det möjligt. Fråga Dave och läs mer här. )
Boende, del i dubbelrum på hotell
Transfer 
Guide 

Ingår inte i priset
Mat och dryck
Bensin
Följebil
Inträden
Vägtullar 
Parkeringskostnader

Läs om resan dag för dag

Om resan
Resan börjar med flyg till New Orleans och dä våra motorcyklar väntar. Vi drar västerut genom träsk och skog, via Abbeville, La. mot målet, den berömda gulfbyn Galveston Tx. Vi kör mot väst och stryker längst gulfen, tillbaks i tiden, till det bortglömda samhället med ett stort hjärta, Palacios och The Luther Hotel.  Vi fortsätter västerut mot fest, kultur och fiskebyn Port Aransas där vi slår läger i två nätter på underbara The Tarpon Inn, väl omhändertagna av våra vänner i Corpus Christi H.O.G. som utlovar fantastiska dagsturer och umgänge. Vi lämnar gulfen och kör genom öknen med Rio Grande-floden i siktet. Mot mexikanska kulturstaden Laredo med sina små gator, lummiga parker och stora mexikanska präge. 

Vi svänger norrut mot The Hill Country och byn Uvalde, inkörsporten till de kända  kittlande och mycket utmanande berg- och dalbane-vägarna som utgör det kallas The Three Sisters. Därefter väntar San Antonio med god mat, kanon-lajvmusik, shopping och ändlösa upplevelser! Från San Antonio drar vi genom de vackra kullarna i The Hill Country och landar i mycket god tid på en av USA’s viktigaste och ballaste musikstäder, Austin. 
Nu väntar inlands-Texas och byarna Livingstone och Opelousas, La.  Sista sträckan nu med fortsatt skön MC-körning genom vackra Louisiana till slutdestinationen New Orleans. Vi lämnar tillbaka motorcyklarna och får uppleva New Orleans under två dygn. Vi bor mitt i ”The Quarter”, nära Bourbon Street. 

Deltagarens ansvar
Pass - ska vara giltigt minst sex månader efter återesa till Sverige
Digital inreseansökan - måste du ansöka om och betala
Reseförsäkring - ingår i din hemförsäkring eller ingår om du betalar med kort.
Giltigt körkort.

Dave USA 
Den här resan är ett samarbete med Dave Nerge, amerikan som är bosatt i Sverige sedan många år. Läs mer om Dave USA på hemsidan. 

Dave har arrangerat MC-resor under ett antal år. Han kör mindre grupper, besöker släkt och vänner, kör inte efter klockan och utifrån förutbestämda aktivietsscheman. Dave har koll på det mesta och det ska du som reser med lita på. Varje dag är ett nytt äventyr där Dave kommer att berätta om vad som är planen. Funderar du på upplägget på Daves resor, läs gärna hans dokument med generella regler.  

Alla frågor kring resan besvaras av Dave på telefon  070-882 05 22 eller e-post


Resväg Texas Rebel Yell. Klicka på kartan för att se den i större format.