Nya lokaler i Bryssel

2015-08-12

I september flyttar FIM och Fema ihop i nya lokaler i centrala Bryssel tillsammans med det välkända PR-företaget Logos. Det är en positiv utveckling för SMC och våra medlemmar då samarbetet ger mervärden på många sätt!

SMC är största medlemsorganisationen i Fema, Federation of European Motorcyclists' Associations. SMC:s generalsekreterare Jesper Christensen är director i den globala MC-organisationen FIM, Federation Internationale de Motocycliste. Logos är en stor stark PR-byrå som arbetar med lobbying, kommunikation, konferenser och mycket annat. 

Under det senaste året har FIM och Fema inlett ett nära samarbete för att ena MC-organisationerna i Europa. Nu samlas FIM och Fema i Logos lokaler i centrala Bryssel, granne med Sveriges representation. Adressen är Meeûs 35. 

John Chatterton-Ross, FIM, och Dolf Willigers, Fema, kommer att ha ett skrivbord på kontoret när de är i Bryssel. Fema kommer att ha sina möten på kontoret, vilket är en del av avtalet. FIM erbjuder dessutom Fema kostnadsfritt kontor 2015-2016!

Det kontor som Fema haft under många år passar inte längre för verksamheten och är dessutom betydligt dyrare än det som erbjuds i Logos lokaler. Bra är också att SMC kan använda lokaler mitt i händelsernas centrum när vi besöker Bryssel. 

Kontoret är fräscht, funktionellt och modernt. SMC ser med tillförsikt på framtiden i de nya lokalerna i ett nära samarbete med Logos, FIM och Fema.

Fema
FIM
Logos 

Fred från Logos, Dolf från Fema och Jesper från SMC utanför de nya lokalerna, granne med Sveriges representation i Bryssel. 


Mycket fina mötesrum blir det i framtiden i Bryssel! 


FIM och Fema får plats vid ett skrivbord då representanterna kommer till Bryssel.