HD erbjuder drömjobb i sommar!

2015-02-19

Harley-Davidson annonserar just nu ut ett drömjobb. De söker en passionerad motorcyklist som vill köra en två månader lång MC-resa i Europa med alla kostnader betalda. Som om det inte var nog får den lycklige hojåkaren behålla den Street Glide som körs på resan och dessutom en lön på €25 000!
Låter det som jobbet för dig?

Det låter osannolikt men erbjudandet kommer i samband med att Harley-Davidson lanserar Discover More-projektet för 2015. Detta initiativ började redan 2014 då flera hojåkare fick chansen att köra varsin delsträcka i Europa under fyra månader. I år söker HD endast en förare som kan köra Europa runt i två månader. 

Den som får jobbet planerar sitt eget äventyr. Efter planering och förberedelse (4-25 maj), kommer föraren få köra en Europaturné på två månader med start i slutet av maj 2015. Ett mål är att  hitta de bästa hojvägarna och en viktig del av drömjobbet är att dela upplevelserna på sociala medier och kampanjsajt.

Alla som söker måste ha ett giltigt EU-pass, vara äldre än 21 år, tala och skriva god engelska, ett mc-körkort (A), och kunna berätta om resan på ett sätt som inspirerar andra att pröva liknande äventyr.

Låter det som något för dig? Läs mer här!