Ny MC-handlare

2014-10-24

Vi glädjer oss åt nysatsningar i MC-Sverige. I slutet av januari öppnar en ny MC-handlare i Stockholm. Fullhouse Garage Shop ska butiken heta och fokusera på försäljning av Indian och Victory motorcyklar.

Indian Motorcycle och Victory Motorcycles öppnar butik i Stockholm

-”Äntligen får vi möjligheten att starta upp en Indian / Victory återförsäljare i Stockholm” säger Stephan Nordström, ISM på Indian och VIctory.

Bakom denna satsning ligger paret Anders Lundgren och Anette Wirenfalk som båda har ett långvarigt förflutet inom MC-branschen. Anders har tidigare jobbat med Harley-Davidson både som egen företagare och de senaste 13 åren för den Svenska importören som ÅF ansvarig samt med teknisk utbildning och support. Både Anders och Nettan har åkt motorcykel sedan tidigt 80-tal.

Profileringen på det nya Företaget som kommer att heta ”Fullhouse Garage Shop” och kommer att vara på Amerikanska motorcyklar där de blir auktoriserade återförsäljare för Indian och Victory motorcyklar.

Fullhouse affärsidé är att sätta kundens önskemål i fokus då detta är en satsning för entusiaster av entusiaster.

Förutom att kunna köpa en ny motorcykel kommer Fullhouse att driva butik med tillbehör, kläder, reservdelar, samt en komplett verkstad. På verkstaden skall man som kund kunna få renoveringar, trimningar och personifieringar utförda både på nya motorcyklar och gamla vintage maskiner.

Både Anders och Nettan brinner för detta och ser fram emot att få vara med att skapa något nytt inom mc branschen i Stockholm där Indian har en speciell själ med sitt starka varumärke och Svenska arv sedan 1901.

-”Vi slår upp sina portarna lagom till MC mässan i slutet av januari” säger en glad Anders Lundgren