45 037 besökte På två hjul

2012-01-30

I fyra dagar har motorcykelintresserade samlats i Göteborg för att ta del av årets nyheter likväl som veteranhojar, hojbyggen, produkter och tillbehör, hisnande MC-shower samt förstås för att besöka SMC:s montrar.

Lördagen lockade som vanligt flest besökare. Hela förmiddagen ringlade köerna långa in till mässan. Drygt 22.600 passerade vändkorsen under dagen. Efter fyra dagar summeras antalet besökare till 45.037 besökare.

I SMC:s montrar var det full fart. Massor av nya och gamla medlemmar kom förbi och hämtade tidningar, foldrar och broschyrer. Våra rese-guider och MC-instruktörer hade bråda dagar att hinna prata med alla som ville veta mer om kurser och resor och det registrerades massor med nya medlemmar som vi hälsar hjärtligt välkomna till SMC.

På vår scen hölls föredrag och debatter i princip varje hel- och halvtimme. På schemat fanns debatt om nya MC-körkortsregler, information om det nya intelligenta larmsystemet CQrify, föredragningar om MC-resor, föredrag av racingstjärnan Filip Backlund, information om alkolås och mycket, mycket annat

I barnmontern busades det friskt. Barnen ville knappt gå därifrån när deras föräldrar hade tittat färdigt på mässan och kom för att hämta dem. Det får ses som ett mycket bra betyg till barnvakterna.

I nästa nummer av MC-Folket kan du läsa mer om mässan.

Motorcykelmässan På två hjul arrangeras nästa gång i Stockholm,
24-27 januari 2013.

 

 

Ansiktsmålningen vid barnparkeringen var populärt bland de yngre mässbesökarna.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Med monter mot två hallar hade SMC en mycket bra placering på mässan


Classe Fransen överlämnar 15000 kr från Vulcan riders till SMC:s rättsfond. Stort tack!

 



Filip Backlund föreläste om hur han blivit svensk mästare i Roadracing