Prisade SMC Sportare

2015-11-24

SMC Sport är en SMC-klubb med starkt växande medlemsantal. Klubben är även medlem i Svemo och verksamheten handlar om roadracing och andra motorcykelsporter. Just roadracingen har rönt stora framgångar. SMC Sport är den snabbast växande roadracingklubben i Sverige och har under året arrangerat den i särklass största serietävlingen med flest deltävlingar. SMC Sport hyllades av SMC:s distriktsstyrelser, riksstyrelse och personal som höll en årlig konferens under den gångna helgen.

I samband med SMC:s stora konferenshelg, där styrelseledamöter och andra med olika uppdrag i organisationen, håller möten inom sina olika områden hölls även en uppskattad prisceremoni. Dels hyllades de tre pristagarna i SMC Sports klubbmästerskap. De tre snabbaste killarna i roadracingserien mottog varma applåder. På första plats, Morgan "Mojja"  Mesetovic med 78 p. Tvåa kom Benny Nilsson med 63p. och på tredje plats Rickard Winblad med 50p. Läs mer om SMC Sport.

En annan som fick dundrande applåder är Danniel Elmbear som nyligen förärats priset Årets funktionär i Svemo. Danniel, som är en eldsjäl inom SMC Sport, lägger ner själ och hjärta i SMC svensk roadracing. I nomineringen står att läsa:

- Ordning och reda samt lyhörd
- Ett nytänk av högsta kaliber
- Engagemanget och det ständiga leendet
- Han har organiserat och lett SMC Sports bankörningar på ett föredömligt sätt
- Han har gjort ett drivande arbete för att skapa KM i SMC Sport och för utveckling av SMCs Steg 6

Övriga pristagare på Svemos prisutdelningsfest finns att läsa här.

 

Benny Nilsson, Morgan Mesetovic, Rickard Winblad och Danniel Elmbear.