Bokningen öppnad för många SMC-resor!

2015-11-10

Idag har vi öppnat bokningen för ett antal spännande resor i när och fjärran. Det är vår egen resa till Andalusien i mars och de resor där SMC Travel är återförsäljare för annan researrangör. Resten av SMC:s egna resor öppnar bokningen i december då alla medlemmar fått resefoldern med MC-Folket. Kolla in resorna och häng med på en MC-resa 2016!

SMC Travel erbjuder två sorters resor. Dels säljer vi resor i egen regi med våra egna guider, dels erbjuder vi resor där SMC Travel är återförsäljare för samarbetspartner.

 Inför 2016 kan SMC Travel erbjuda ett större utbud än någonsin, hela 29 resor finns i programmet. Vi har resor i Norden, Europa, USA, Sri Lanka, Sydafrika och Kina.
SMC Travels resor 2016.  Vi är säkra på att det finns en resa för alla motorcyklister! 

I början av december kommer MC-Folket 1/2016.  Tillsammans med tidningen kommer en folder där SMC Travels reseprogram för 2016 presenteras. En vecka senare, 14-16 december, öppnar bokningen till våra egna resor.  

Anledningen till att resorna inte kan bokas redan nu är att alla medlemmar ska ges samma möjlighet att boka en resa. Alla har inte Internet och alla är inte med på Facebook. Ingen kan förboka platser till någon resa vilket tidigare lett till att resor varit slutsålda redan då bokningen öppnat. För varje resa finns datum och klockslag när bokningen öppnar. Det ska öka chansen för alla att få hänga med våra populäraste resor. 

Redan nu kan du boka resan till Andalusien och samtliga resor som är ett samarbete med olika företag som säljer MC-resor. Alla resor bokas här. 

Frågor om varje resa? Ring guider/företag som anges för varje resa eller SMC:s kansli 0243-669 70.