Testa elhojar på Nolia!

2022-08-04

Vill du testa att köra en elmotorcykel har du chansen mellan 6-10 augusti att få testa SMC:s elmotorcyklar på Noliamässan i Piteå.. Vi finns på plats 10.00-17.00 alla dagar. Ingen förhandsanmälan krävs -det är bara att komma och köra! Körkort för MC är ett krav.

Sommaren 2022 genomför SMC projektet Vision Electric, en landsomfattande turné med ett 30-tal stopp från norr till söder. Här kan motorcyklister i hela landet testa och skapa en egen uppfattning om hur det fungerar med eldrivna motorcyklar. SMC ser fram emot att få ta del av medlemmarnas synpunkter.


Resultatet från provkörningarna med alla synpunkter, åsikter och kommentarer sammanfattas i en slutrapport. Projektet handlar om att SMC vill få mera kunskap i MC politiska förhandlingar, så vi kan skydda våra intressen. Därför behöver vi din hjälp. Detta kommer handla om världens största oberoende test av eldrivna motorcyklar.


En Energica Eva Ribelle RS samt en Zero SR/F kommer att finnas på plats. Provkörningarna görs på landsväg. Du måste självklart ha körkort för att provköra.

Nolia 2022