FIM-rally 27-29 juli blir i Ferropolis, Wittenberg, Tyskland

2022-01-25

Många frågar om vad som händer med FIM-rallyt 2022 och nu har vi äntligen fått information. Corona har gjort att det mesta kring FIM:s olika träffar FIM Rally, FIM Motocamp, FIM Meritum och FIM Mototour varit oklart. FIM-rallyt hålls i närheten av Berlin 27-29 juli och arrangeras av vår tyska systerorganisation BVDM.

Det klassiska FIM rallyt kommer att arrangeras av SMC:s tyska systerorganisation BVDM. De arrangerar den välkända Elefanten-träffen på vintrarna och arbetar annars med både MC-politik och touring. BVDM har tagit på sig ansvaret att genomföra FIM-rallyt 2022 när tidigare arrangörer sagt nej på grund av corona. Träffen kommer att arrangeras 27-29 juli på halvön Ferropolis sydväst om Berlin och i samarbete med tre städer i närheten. Mer information kommer på hemsidan.

När detta skrivs finns inga anmälningsblanketter till FIM-rallyt. Det finns inte heller något datum för när anmälan ska vara inlämnad för att vara med på FIM-rally. Mer information kommer på hemsidan samt på FIM:s egen touringsida.

Andra FIM-events
Datum för FIM Meritum måste också ändras och genomförs 22-24 juli. Mer information och anmälningsblankett på hemsidan 

FIM Motocamp genomförs i år 8-11 juli i staden Le Teil, Frankrike. Mer information och anmälningsblanketter finns på hemsidan.

FIM:s nya arrangemang Mototour of Races pågår 31 augusti- 6 september vid San Marion och MotoGP-delen på Misano, Italien. Den 20-24 september genomförs Mototour of Nations i Grækenland i Kavala som ligger öster om Thessaloniki. Alla arrangemang finns i FIM:s touringkalender.