Svedea presenterar Årets mc-verkstad och Årets mc-handlare

2021-11-18

Vinnare av Svedeas årliga utmärkelse Årets mc-verkstad och Årets mc-handlare är Kenneths MC-Service samt Johans MC, båda hemmahörande i Göteborg. Det är dessa hojspecialister som kunderna gett bäst betyg vad gäller bemötande, service och kvalitet. Vinnarna utses genom kundenkät bland MC-köparna och genom upplevelser av hur skador hanteras bland MC-ägare och skadetekniker.

Mc-handeln och mc-verkstäderna är fundament i en livskraftig motorcykelbransch. För att uppmärksamma och uppmuntra det jobb som läggs ner instiftade Svedea utmärkelserna Årets mc-handlare och Årets mc-verkstad som nu utses för sjätte gången.

– Med Kenneths MC-Service och Johans MC som ettor i båda kategorierna dominerar Göteborg i år. Båda har haft framskjutna placeringar tidigare, men det är första gången de hamnar överst på tronen. Det är glädjande, för de är duktiga på att hålla riktigt bra relationer med sina kunder och är väl värda utmärkelserna. Båda firmorna är verkligen föredömen för branschen, säger Henrik Eurén, chef för partnersamarbeten på Svedea.

Topp 3, Årets mc-verkstad 2021
1. Kenneths MC-Service, Göteborg
2. Järvsö Motor, Järvsö
3. Marcussen MC, Halmstad


Topp 3, Årets mc-handlare 2021
1. Johans MC, Göteborg
2. MMG MC & ATV, Karlshamn
3. Ahlqvist Motorcyklar/Honda MC-Center Göteborg

SMC gratulerar vinnarna som fått de fina utmärkelserna av svenska motorcyklister!


Kenneths MC-service Göteborg är årets MC-verkstad


Svedea är SMC:s samarbetspartner i försäkringsfrågor