Hoj-X skjuts fram ytterligare

2021-08-27

Silja Line har beslutat ställa in närstående specialkryssningar. Det påverkar självklart årets Hoj-X som nu skjuts fram till ordinarie datum 4-6 februari nästa år, 2022. Silja kommer under de närmaste dagarna att boka om alla som bokat till det nya datumet och skicka ut en ny bokningsbekräftelse. Om du vill ändra detta kontaktar du Tallink Silja sedan bekräftelsen på den nya bokningen skickats ut.

- Det är väldigt tråkigt men jag kan förstå att Silja väljer att ta detta beslut. Nuvarande restriktioner gör att det blir begränsat i deras utrymmen på båten och dessutom får man inte dansa. Att kunna dansa med varandra är en mycket viktig ingrediens i upplägget för Hoj-X, inte minst med tanke på valet av band, säger hoj-X-general, Magnus Klys.

Du som redan bokat
Silja kommer under de närmaste dagarna att boka om alla som redan bokat till det nya datumet och skicka ut en ny bokningsbekräftelse.  Man räknar med att alla ska ha fått denna bekräftelse till slutet av kommande vecka.

Om du/ni har förhinder eller vill göra några ändringar i din nha bokning kan du från att du fått din nya bekräftelse för kryssningen den 4-6:e februari kontakta Tallink Silja på 08-666 33 33 eller via mail på kundservice@tallinksilja.com

- Kenneth and the Knutters och Örebro Allstars har redan sagt ja till det nya datumet och vi förhandlar för närvarande med de andra banden och hoppas att de kan hänga med. Dessutom är det MC-mässa i Helsingfors den helgen vi åker. Jag hoppas att alla har förståelse för detta och jag hoppas verkligen att vi ses i februari nästa år, säger Klys.