Hoj-X 2022 står helt plötsligt utan båt

2021-10-12

Silja Line har tagit Silja Serenade ur trafik det första kvartalet 2022. Silja Symphony som skulle fungera på torsdagen 3:e februari och även på lördagen den 5:e februari är dock uppbokad av finska företag vilket betyder att det bara finns ett begränsat antal hytter kvar och de räcker inte till. För närvarande har vi därför inte någon båt att köra Hoj-X på om vi ska köra den helgen som den finska MC-mässan arrangeras. Vi jobbar för fullt med att hitta en lösning så att vi kommer iväg helgen 4-6 februari 2022.

Håll nu alla tummar ni har. Mässan i Finland blir som bekant den enda stora MC-mässan i Norden nu på våren och det är ju också positivt om vi kan besöka den.

-Det är naturligtvis mycket beklagligt att det blivit så här. Jag vet knappt vad jag ska säga. Det är dock inget vi kan göra något åt. Silja Line har tagit Serenade, båten vi skulle åka med, ur trafik det första kvartalet nästa år. Nu jobbar vi febrilt och hoppas hitta en lösning på annat håll, säger Hoj-X-general Magnus Klys.

De som redan bokat Hoj-X får självklart tillbaka sina pengar och enligt Silja så är de på väg ut. Håll tummarna nu för att vi löser detta ändå.