Eva-Lotta blev Årets SMC:are

2021-06-01

Under helgen delades det fina priset Årets SMC:are ut. I år var det Eva-Lotta Ossnander, aktiv i SMC Västra Götaland, som fick ta emot utmärkelsen. En utmärkt representant som alltid ställer upp säger de som känner henne!

Så här lyder styrelsens motivering till varför just Eva-Lotta Ossnander blev årets SMC:are:

""Hon är instruktör sedan några år. Under 2019 tog hon tag i distriktets insomnade Club-verksamhet på ett imponerande sätt. Med hjälp av en kollega började hon kontakta klubbar för att sedan planera och genomföra en stor mängd aktiviteter. Utöver det har gruppen utvecklat samarbete med partners både inom och utanför SMC för att kunna fortsätta utveckla verksamheten.

Under 2020 lyckades Årets SMC:are trots Corona-pandemin genomföra en rad planerade aktiviteter på ett coronasäkert sätt som krävde merarbete. Men, platserna som måste föranmälas tog snabbt slut vilket gör att arbetet i Club-verksamheten varit roligt och givande.

Årets SMC:are har förstås haft hjälp, men det är endast tack vare hennes okuvliga energi och ständiga optimism som hon snabbt har lyckats locka medhjälpare och sprida information om allt nytt. Hon är helt enkelt en person som är omtyckt och älskad av alla kollegor och medlemmar som hon möter. Hon är en tuff tjej som kör hoj när de flesta av inte ens funderar på att gå ut. Men det mest imponerade är att hon alltid har en kram över till alla, ställer upp och stöttar där det behövs trots en problemfylld hälsa sedan många år. "

Diplom till Årets SMC:are