Maria Nordqvist fick medalj av NTF Dalarna

2019-04-15

I samband med årsmöte för NTF och Säker Trafik i Dalarna fick Maria Nordqvist ta emot NTF:s förtjänstmedalj i silver. I motiveringen framhåller NTF Dalarna arbetet som lobbyist, opinionsbildare och stöd för NTF:s utveckling - ett engagemang i trafiksäkerhetsdebatten som gör skillnad. SMC gratulerar Maria Nordqvist som varit aktiv i SMC sedan 1986 och anställd vid kansliet sedan december 1999. Det är också glädjande för SMC att vårt trafiksäkerhetsarbete bland motorcyklister uppmärksammas.

Maria Nordqvist var inbjuden till NTF Dalarnas årsstämma för att berätta om SMC:s trafiksäkerhetsarbete. Efter föreläsningen fick Maria ta emot NTF:s förtjänstmedalj i silver, en stor bukett och en motivering som gläder SMC.

- Jag är självklart både stolt och glad över den fina utmärkelsen. Det är alltid glädjande när andra organisationer tycker att mitt arbete gör skillnad. Det är också glädjande att NTF delar ut en medalj till en MC-organisation. Vi förknippas inte alltid med trafiksäkerhet, säger Maria Nordqvist.

Länk till NTF Dalarna. 

Länk till Säker Trafik AB - som ägs av NTF Dalarna.

 


VD Hans Moberg och ordförande Mikael Prenler delar ut medalj och bukett till Maria Nordqvist, SMC. 


Medalj och vacker bukett

 


Den fina motiveringen till medaljen. Läs den här.