Nya SMC-instruktörer i sommar

2017-07-07

Inom SMC School drillas och utbildas inte bara deltagare. För att hålla vår höga standard på kurserna drillas även instruktörerna hårt. Vi räknar med att utbilda och examinera många nya instruktörer i år. Innan dessa är klara att ta sig an kursdeltagare genomgår de en gedigen utbildning, både teoretisk och praktisk. I augusti är det dags för ett gäng blivande grundkursinstruktörer att genomgå sin examination.

Att gå en kurs med SMC är bland det roligaste och mest lärorika man kan göra som motorcyklist. Våra kurser är trafiksäkerhetsutbildningar där man utvecklas som förare, blir säkrare, bättre och får mer skoj på sin hoj. Har du gått kurs tidigare vet du vad vi menar. Har du inte gått någon kurs så rekommenderar vi dig varmt att göra det.

SMC får mycket beröm för den höga kvalitén på kurserna och inte minst för de duktiga och engagerade instruktörerna. Det är ingen slump. Våra instruktörer genomgår en gedigen utbildning, först som aspiranter då de följer med en utbildad instruktör för att praktisera.

I augusti ska ett helt gäng instruktörsaspiranter göra sitt slutprov - det vi kallar examination. Du som är intresserad av att bli instruktör i SMC School, läs mer här om hur det går till.

Du som är GI-Aspirant och är redo för examination, anmäl dig här.