Prova-På-Kurs på Gelleråsen

2013-08-20

Lär dig mer om konsten att hantera din MC. För endast 495 kronor får du en upplevelse som för alltid ökar glädjen för dig då du framför din hoj. Vi erbjuder en halvdags prova-på-kurs på Gelleråsen den 9 september.

Prova-på-dagen ger dig mer insikt i vad det innebär att gå en kursdag med SMC på storbana. Under fem timmar förser våra duktiga instruktörer dig med en del grundkunskaper i att framföra din MC via ett axplock av det vi erbjuder på våra ordinarie kursdagar. Du får både teoretiska kunskaper och guidning runt banan i lugnt tempo, helt utifrån dina önskemål.

Gelleråsen, eller rättare sagt Karlskoga Motorstadion är en fin bana som ligger strax utanför Karlskoga, ca fem mil öster om Örebro. Du har möjlighet att välja förmiddags- eller eftermiddagskurs.

Förmiddagskörningen startar med samling 07.00. Vi räknar med att vara klara 13.00. Eftermiddagskörningen startar med samling 11.00 och räknar med att vara klara 17.00

Alla typer av motorcyklar och förare är varmt välkomna. Detta handlar inte om någon slags racing, utan en kurs i att köra motorcykel bättre och säkrare, bland annat för att få "större marginaler" i trafiken. Ingen förare är för långsam, snabb, dålig eller bra för att vara med. Gruppindelning sker i samband med inskrivningen.

Anmälning till kurserna hittar du på: https://www2.svmc.se/school

För att vi ska hinna förbereda och ha tillräckligt med instruktörer på plats behöver vi din anmälan senast de 25 augusti. Varmt välkommen till en kul halvdag på två hjul.