Livet med MC

2013-03-25

En trevlig MC-tidning som heter Livet med MC skickas denna vecka ut till drygt 100.000 personer. Vi vill få fler att upptäcka hur kul det är att köra motorcykel.

Livet med MC är en 84-sidig tidning med en lång rad trevliga artiklar riktade till dem som inte kör motorcykel idag. Denna tidning skickas dels till trafikskolor och MC-handlare men även till närmare 102.000 privatpersoner. Dels personer som idag inte kör motorcykel men som har gjort det tidigare och som vi hoppas vill komma tillbaka till gemenskapen igen och dels till ett antal som idag inte mc-körkort, men uppfyller många andra kriterier som gör att vi tror de är intresserade av att bli motorcyklister.

I urvalet finns även ett lite yngre garde som vi hoppas kunna värva som motorcyklister. Urvalet är gjort av PAR. Den här satsningen gör SMC och MC-Folket tillsammans med Moped- och motorcykelbranschen McRF, och Sveriges trafikskolor, STR.

SMC har en stark policy att inte dela ut medlemsregister, så i den adressfil vi köpt från PAR kan det finnas ett fåtal medlemmar. Så, om du som är medlem i SMC fått både MC-Folket och Livet med MC så ber vi dig helt enkelt att ge bort Livet med MC till någon som du tror kan vara intresserad av att bli motorcyklist.

Vi uppmanar samtidigt alla medlemmar som inte spar sina MC-Folket att skänka även den tidningen till någon som inte är motorcyklist. Eller varför inte lägga den i väntrummet hos tandläkaren, frisören eller kanske vårdcentralen. Ju fler som läser om hur trevligt det är att vara motorcyklist, desto bättre! 

Passa även på att bjuda dina icke MC-åkande vänner att komma till Start2Ride Days där man kan provköra motorcykel, vare sig man har körkort eller inte.