SMC Boken i full produktion

2012-12-18

Nu har vi satt stopp för materiallämning till den tryckta SMC Boken 2013, den lilla pocketpok med kalender och annan bra information som alla medlemmar får i mars. Men, fortsätt att lämna in era träffar och rallyn. Vår webkalender uppdateras hela året, liksom vår mobilapp.

Alla klubbar som arrangerar MC-träffar, rallyn och andra events är välkomna att lämna in uppgifter till vår webkalender. Den uppdateras kontinuerligt under året. Det kan dröja någon/några dagar innan det du lämnat in syns i webkalendern. Våra administratörer i distrikten skall logga in, läsa och publicera först.

Deadline för den tryckta pocketboken var den 15 december. Vi lyckades tulla på det ett par dagar, men från idag, den 18:e är det för sent att hinna få med mer material. Det som syns i webkalendern vid dagens datum kommer med i boken.

Du som fyller i uppgifter om träffar mm. Var noga med att du fyller i alla uppgifter korrekt, dvs korrekta GPS-koordinater, namn på träffen, information om själva träffen och så vidare,. GPS-koordinaterna vill vi ha för att kartbilden skall visa var ert arrangemang anordnas vilket gör det lättare för besökare att hitat dit.

Under 2013 släpper vi SMC Appen, en mobilapp. Även i den publiceras alla träffar, med kartbild.

(En betaversion för Android finns redan att ladda ner för den som är intresserad, sök SMC Appen i Google Play)

Här lämnar du in uppgifter om en träff https://www.svmc.se/club/