Vi värvar fler

2011-11-15

Förra veckan veckan landade ett nummer av medlemstidningen MC-Folket och ett brev från SMC hos 10.000 motorcyklister som inte är medlemmar i SMC. I brevet berättar vi kort vad SMC är och att vi gärna ser mottagaren som medlem hos oss.

Hör du till en av dem som fått vår medlemstidning i din brevlåda och som vill bli medlem? Enklaste sättet är att bli medlem är att klicka in dig  här på vår hemsida.

Av de 10.000 som får utskicket kommer 3.000 personer att bli uppringda av trevliga tjejer och killar på ett telemarketingföretag här i Borlänge, inte långt ifrån där SMC:s kansli finns.

Vi hoppas på detta sätt få ännu fler som upptäcker glädjen och alla fördelar med att vara SMC-medlem, samtidigt som vårt arbete för alla motorcyklister ges ännu bättre förutsättningar.

Om du som medlem får frågor kring detta är vi förstås väldigt glada om du hjälper till och berättar vad SMC är och vad man som enskild motorcyklister vinner på att vara medlem, t.ex alla förmåner och  rabatter.

Vi är förstås även mycket glada om du som redan är medlem även berättar om vårt politiska arbete och om de aktuella frågor vi jobbar med.

OBS. Vi vet att detta erbjudande råkat hamna hos några som redan är medlemmar. Har du fått detta erbjudande trots att du redan är medlem är vi tacksamma om du ger bort tidningen till någon kompis som inte är SMC:are.