Kampanj - Bli medlem i både Yamaha Custom Club och SMC samtidigt!

Nu har du chansen att samtidigt bli medlem i både Yamaha Custom Club och i Sveriges MotorCyklister till ett rabatterat pris; 595 kronor. Ordinarie pris är 795 kronor för medlemskap i båda organisationerna men eftersom SMC ger klubbrabatt så kostar det normalt 745 kronor. Blir du medlem nu sparar du alltså 150 kronor. Medlemskapet i SMC varar till och med 31 mars 2025. Medlemskapet i YCC till och med 31 december 2025.

Klicka på länken som heter "MEDLEMSKAP i YCC och SMC" och fyll i webbformuläret. En kort tid efter det att vi mottagit din betalning kommer du att få ett välkomstbrev från SMC och ett från Yamaha Custom Club.

MEDLEMSKAP i YCC och SMC

Kampanjinfo.
Blir du medlem i både YCC och SMC genom kampanjen godkänner du att YCC och SMC delar dina personuppgifter mellan sig. Tredje part kommer inte få tillgång till dina personuppgifter.
Kampanjen varar t o m 31 juli 2023.

Är du redan medlem i Yamaha Custom Club?

Då är du välkommen att också bli medlem i SMC. Vänligen klicka på länken som heter "Bli medlem här" och följ instruktionerna. Glöm inte att ange att du är klubbmedlem. Då får du 50 kronor i rabatt.

Observera att länken nedan samt all betalningsinformation nedan gäller endast för den som enbart vill bli medlem i SMC. För medlemskap i både YCC och SMC - använd länken "MEDLEMSKAP i YCC och SMC".

Bli medlem här

Priser

Som medlem i en SMC-ansluten MC-klubb har du 50 kr rabatt på nedanstående priser! Gäller endast för Enskilt- och Familjemedlemskap.

Enskilt medlemskap

495 kr

Ungdomsmedlemskap

gäller t.o.m. det år du fyller 25 år

225 kr

Familjemedlemskap

Familjemedlemskap registreras här.

595 kr

SMC har en fast medlemsperiod. Medlemskapet sträcker sig från den dagen du blir medlem fram till 31 mars 2025. 

 

Alternativa betalsätt

Du kan registrera ditt medlemskap hos SMC på flera olika sätt. Du kan bli medlem på nätet eller via följande manuella inbetalningsalternativ.

Inbetalning via BankGiro

Betala in medlemsavgiften till BankGiro-konto 302-2506. I meddelandefältet skriver du "Ny medlem", ditt personnummer, namn, adress, e-post samt telefonnummer. Vi registrerar ditt medlemskap när betalningen inkommit. 

Medlem via Swish

Skanna QR-koden nedan i din Swish-app. Ange ditt personnummer samt en giltig e-postadress. Medlemskapet registreras inom ett par bankdagar.