Valberedningen

SMC:s valberedare väljs av årsmötet och har en viktig roll i SMC. De ska dels bevaka vad som sker i styrelsen, dels söka nya kandidater till styrelseuppdrag. Vill du kontakta någon i valberedningen är du välkommen!

Vill du nominera någon till SMC:s styrelse?

Nomineringar till uppdrag skall vara insända till valberedningens sammankallande senast 1 december varje år. Kom ihåg att alltid tillfråga den som ni nominerar.
Uppdragen som vi i valberedningen skall besätta är;
Ordförande som väljs för ett år.
Styrelseledamöter, fyra stycken som väljs för två år.
Revisor, som väljs för ett år.

Sänd in din nominering till valberedningens sammankallande (se nedan).

Erik Mårtensson
Sammankallande

Erik har jobbat som officer. Numera är han  ordförande i SMC Örebro län.  Han är 64 år, sambo med vuxna barn och barnbarn. Eriks mc-intresse vaknade sent, strax innan 50-års åldern, men har i gengälld ökat väldeliga efterhand. Han har numera tre MC. Erik föredrar touring, det blir i Europa med årliga resor i underbara Andalusien. Han har därutöver kört MC i Kambodja, Sydafrika, Nya Zealand och Marocko. På senare år har han även blivit guide på SMC Travel resor. 

Tel: 070-560 78 38


 

gar

Peter Kronlund

Peter är en 69-årig återfallsknutte som kör BMW R1150R-01, har även en äldre BMW i garaget.  Peter var mycket engagerad i SMC under mitten av 70-talet, bl a med SMC-Bladet. Han är gift med barn och barnbarn och bosatt i Söderhamn och medlem i SMTT. Peter är idag en aktiv pensionär med olika styrelseuppdrag i medicinskt-tekniska bolag i Sverige och EU. Han arbetade tidigare som perfusionist (den som ansvarar för hjärt- och lungmaskin ) vid Karolinska sjukhuset. Genom detta har han fått vara med om utvecklingen med konstgjorda hjärtan, ansvara för intensivvård i tryckkammare på akutdivisionen  Karolinska och som ett sidospår  utvecklingsarbete vid Dyk- och navalmedicinskt centrum i Karlskrona.
Tel: 076-188 48 41 

 

Jonas Sjöström

Jonas ”SysterTysk” Sjöström kommer från Umeå. Han började köra hoj direkt efter att ha införskaffat erforderligt körkort vid 18 års ålder. Med åren har han kört custom, touring och sporthojar. Är instruktör i SMC School och har varit aktiv i kursverksamheten mer än tio år. Han har även varit engagerad i SMC Västerbottens styrelse och är sedan 2019 nu ordförande i SMC Västerbotten.

Tel: 070-204 12 02


Valberedningen i SMC som valdes vid årsmötet i Tällberg 4 maj är från vänster Peter Kronlund, Jonas Sjöström och Erik Mårtensson.