Nyhetsbrev september 2017

2017-09-05

Händer i Västra Götaland

Nyheter lokalt i ditt distrikt

 

Hej

Innehåll i korthet:  

  • Medlemsmöte - ändrat datum till 9 september – medlemssnack och korvgrillning
  • SMC:s Specialtur med hemligt mål - 9 september – boka snarast 
  • Skepp O'Hoj på Stenabåten 13 oktober - inställt
  • Teorikväll hos Kenneths MC-Service - ny tidpunkt och i nya lokaler 
  • Gulingen 2018  klar till MC-mässan i Göteborg

 

 Medlemsmöte - ändrat datum till 9 september – medlemssnack och korvgrillning

Lördagen den 9 september från kl 15.00 anordnar vi medlemsmöte* på Rävlanda Föreningsgård, Sätilavägen 12.

*Ännu ej är medlemmar är självklart välkomna, det går utmärkt att bli medlem på plats.

dsc_08731_rvlnda fgrd.jpg

Anledningen till ändringen av tidigare angiven tid och plats är för att inte inverka på Knix-kurs samma dag. Tanken med ett Medlemsmöte är att ni medlemmar – som ju är SMC – ska träffa delar av styrelsen, instruktörer och övriga funktionärer för att lära känna oss och få tillfälle att ställa frågor och komma med synpunkter. Efter mötet bjuder vi på korv med bröd samt dricka.

Det är inget måste att föranmäla sig men ni får mer än gärna meddela om ni har tänkt delta. Det skulle underlätta vår beräkning av sittplatser samt korv och bröd. 

 

SMC:s Specialtur med hemligt mål -  9 september – boka snarast 

För er som undrar så har vi självklart ordnat så att ni hinner åka till medlemsmötet efter specialturen! Samling vid Bilprovningen i Åbro (Mölndal) från kl 11.30, avfärd 12.00

Det blir cirka 10-15 mils körning mot hemligt mål. Kostnaden är 50kr/person (ännu ej-medlemmar betalar 75 kr/person). Fika ingår. Anmälan är bindande och görs genom att betala via Swish 1231204031, senast 5 september. Ange namn, medlemsnr och Specialtur 2017 på betalningen (ännu ej-medlem anger namn och Specialtur 2017). Kontaktperson: Eva Adolfsson, eva.adolfsson@foerbo.se 

Vid inställt evenemang eller frånvaro går de inbetalda pengarna till välgörenhet. 

 

Skepp O'Hoj på Stenabåten 13 oktober - inställt 

Själva båtresan är förstås inte inställd, men SMC:s medverkan ombord är det. Det var tänkt lite som medlemsmötet - fast på havet och med musikunderhållning. Dessvärre så ska lokalen vi hade bokat renoveras just vid denna tidpunkt och då väljer vi att avblåsa och anordna detta vid annat tillfälle.

Ni som redan har bokat och vill avboka, vänligen kontakta i första hand Stena via mejl eller telefon: https://www.stenaline.se/kontakta-oss 0770-57 57 00. Vid andra frågor mejla distriktsinfo@smcvast.se

 

Teorikväll hos Kenneths MC-Service - ny tidpunkt och i nya lokaler

Teorikvällen är flyttad på grund av att företaget flyttar till nya lokaler på Tagenevägen 21 i november så teorikvällen blir till våren istället.

Mer om detta kan du läsa på hemsidan lite längre fram i tiden.

 

Gulingen 2018 – klar till MC-mässan i Göteborg

I januari 2018 är MC-mässan tillbaka i Göteborg och då är det tänkt att vi ska ha en rykande färsk Gulingen 2018 att dela ut. Precis som tidigare år har vi omslagstävling så skicka er bästa MC-bild till distriktsinfo@smcvast.se Tävlingsbild och evenemangsinformation som ska vara med i Gulingen behöver vi ha in senast i mitten av december så vi hinner sammanställa och trycka innan MCmässan. Men än är det ingen ko på isen - det får bli höst först. Gärna en varm och solig sådan.

img_1952_ko o mc.jpg

 

Vi ser fram emot att träffa er!

Med vänlig hälsning,

styrelsen, instruktörer och funktionärer i Sveriges MotorCyklister Västra Götaland

 

Kontaktuppgifter

SMC Västra Götaland,

c/o Jan Rickardsson

Smålandsgatan 18, 441 57 Alingsås

ordforande@smcvast.se