Distriktsspalt 7/17

2017-10-24

Hösten kommer snart... det går med vindens fart... (T Ledin). Och då var det tänkt att vi skulle iväg på Skepp O'Hoj – ett återupplivat arrangemanget från 2008-2012 fast i ny skep(p)nad. Det visade sig dock att lokalen vi hade bokat på båten ska renoveras just vid det tillfället så vi valde att avstyra det hela och arrangera detta vid senare tillfälle. Vi beklagar om det ställer till det för er som har bokat. För avbokning kontakta Stena, om ni har andra frågor kontakta oss via distriktsinfo@smcvast.se

Apropå höst och bokning så blir sedvanliga Teorikvällen hos Kenneth MC-Service till våren istället eftersom de byter lokaler under hösten. Datum och nya adressen meddelas längre fram.

Och tillbaka: Som tidigare nämnts så var det rekorddeltagande på Nationaldagskörningen i år men även Sommarkörningen lockade fler än vanligt, totalt 47 motorcyklar.
MC-veckan i Bohuslän hade däremot något färre antal deltagare än tidigare år, totalt 88 st. Det var ändå bra uppslutning med tanke på att det är mitt i semestern.

Med västlig hälsning
/ela