Distriktsspalt 6/13

2013-07-03

Läste att Handelsbodens korteger (alla städer) med insamling till SOS Barnbyar inbringade närmare 64.000 kronor (Anm.1)! Visste ju redan att hojåkare är generösa människor men resultatet är imponerande likaväl!

En annan körning med insamling till välgörande ändamål (anm. 2) är SMC Västs årliga Sommarkörning nu på lördag den 6 juli. Startplatser: Shell Rödbo, södra infarten till Kungälv samt Mona Lisa, hamnen Uddevalla, avfärd kl 11. Välkomna att bidra med både pengar och gott humör!

Anm. 1: Insamlingen till SOS Barnbyar har inbringar närmare 90 000kr!

Anm. 2: Ingen planerad insamling utan en gemensam körning från Göteborg resp Fyrbodal på trevliga vägar mot hemligt mål!).

 

Måndag-tisdag 8-9 juli, avancerade kurs på Rudskogen - en spännande och teknisk bana och söndag 15 september, KNIX på Glimminge-banan. Kolla om det finns platser kvar på www.svmc.se/school

 

Veckan 29, 15-19 juli, är det som vanligt MC-veckan i Bohuslän. En ny tur varje kväll. Ta chansen att uppleva några av det bästa vägarna i området!

 

I juli och augusti är det flera arrangemang såsom korteger, rallyn, träffar och andra hojligheter, se kalendern på www.svmc.se/vastragotaland

 

SMC Västs Avslutningskörning är den 1 september, en vecka tidigare än vanligt. Avfärd kl. 12 från Coop Backaplan mot hemligt mål.

 

7-8 september bör ni passa på att besöka Speed Art Design i Mariestad, ett arrangemang som bara återkommer var tredje år. Fri entré. www.speedartdesign.se

 

Helgen efter är det Riksårsmöte i Uppsala. Anmälan till tvådagarsturen dit gick ut 1 juni men maila ingvar@mcinkan.se eller ring 0702-17 77 37 och kolla om finns möjlighet att haka på. Alla typer av förare och motorcyklar är välkomna, ju fler desto roligare!

 

Söndag 15 september, KNIX på Glimminge-banan. Boka via www.svmc.se/school

 

Förutom allt detta så erbjuds det som vanligt olika turer och fikaträffar nästan alla dagar i veckan från april-maj till september-oktober, beroende väder!

Med risk för att låta tjatig: så mycket skoj, så lite tid!

 

Med västlig hälsning

/ela