Sture blev årets SMC:are 2015

2015-09-06

Årets SMC:are 2015 blev Sture Johansson från Västra Götaland. Vid SMC:s årsmöte i Borlänge den 5 september fick Sture ta emot utmärkelsen som årets SMC:are 2015.

Sture Johansson fick i samband med SMC årsmöte i Borlänge, den 5 september 2015, motta utmärkelsen årets SMC:are. Sture är en eldsjäl i SMC Västra Götaland. Vi gratulerar Sture till utmärkelsen och tackar för ditt stora engagemang i distriktet.

Sture årets smcare 2015

// Årets SMC:are 2015, Sture Johansson. Foto: Lillemor "Ela" Johansson

ÅRETS SMC:are 2015

Sture Johansson

Årets SMC:are är en av de här ovärderliga människorna i en ideell organisation, som gör att verksamheten kan pågå och utvecklas. Han ställer upp för sin förening i ur och skur, år ut och år in. Vilken aktivitet det än gäller så finns han med som en resurs.

I sitt distrikt har han innehaft de flesta funktioner man kan ha som förtroendevald. Han är eller har varit styrelseledamot, styrelsesuppleant, MCT, ansvarig för grundkurser, instruktör och valberedare.

Årets SMC:are ställer alltid upp och representerar SMC på olika evenemang såsom t.ex. mässor, handlardagar, kursdagar och andra arrangemang som rör motorcyklismen.

Han ordnar ofta körningar i olika sammanhang. Den senaste är en gemensam körning, för Västra Götalands medlemmar, hit till årsmötet

Han är en eldsjäl som verkar i det tysta. Ett smörjmedel, som oljan i en motor, som gör att hjulen rullar.

Stort tack Sture Johansson för ditt enorma engagemang!

Stefan Dangart, Ordförande SMC

Jesper Christensen, Generalsekreterare SMC